Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
Raprox

Raprox

Rock ID  ID

Comments

Add Comment
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU TIRU-TIRU.. Koncoku senengane ki tiru-tiru, Nek weruh opo-opo bae njaluk’e di tiru Rak perduli wagu, rak perduli lucu, Rak perduli nek sing ndeloke do ngguyu ...Koncoku senengane ki tiru-tiru, Jare rak biso turu nek durung tiru-tiru Pak mangan bek rak kolu, Pak ngentot bek rak metu Pak opo-opo bae yo jarene rak nafsu Koncoku ki seneng tiru-tiru, Nek weruh opo bae di tiru Rak peduli nek dadine wagu, Yo sing penting wes klakon tiru-tiru Koncoku ki pancen senengane ki tiru-tiru, Nek weruh opo-opo bae ki di tiru-tiru Rak peduli nek wagu, rak peduli nek lucu, Rak peduli nek sing ndeloke do ngguyu Koncoku ki pancen senengane ki tiru-tiru, Nganti rak biso turu nek durung di tiru-tiru pak mangan bek rak kolu , pak ngentot bek rak metu pak opo-opo bae ki yo jare rak nafsu Lha mbok ojo seneng tiru-tiru, Jane rak pantes nek tiru-tiru Lha wong raine lucu tur wagu, Lha kok malah nekat tiru-tiru Reff; Rambute disemir kowe tiru-tiru, Irunge ditindik kowe tiru-tiru Untune di kawat kowe tiru-tiru, Awak’e di tato kowe tiru-tiru Klambine di suwek-suwek kowe tiru-tiru, Kaose di suwek-suwek kowe tiru-tiru Jakete di suwek-suwek kowe tiru-tiru, Celonone di suwek-suwek kowe tiru-tiru.
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU ANAK'E SOPO.. Sing sak benere aku ki anak’e sopo, anak’e wongtuo opo anak’e wong liyo Nek jare konco aku anak’e wongtuo, alesane ki jare raiku podo wongtuo Tapi sing tak rasake rasane koyo bedo, sing tak rasake aku koyo dudu sopo-sopo ...Nek ning omah ki rasane aku koyo wong liyo, rak ono sing nyopo rak ono sing bagi cerito. Yakin po’o sumpah babarblas aku rak nyongko Nek ning njobo ki jebule aku di olo-olo Ngomong karo konco-konco, ngomong karo tonggo-tonggo Ngomonge ki yo jare aku ki olo Olo ku ki opo jane olo ku ki opo, nek karo aku ki kok senengane ngolo-ngolo Opo rak ono maneh liyone sing luwih olo, opo mung aku tok sing pantese di olo-olo Nek pancen rak seneng ki lha mbok mbiyene ki aku di pateni po’o Rak sah di tok ke ning ndonyo… Aku pak takon karo sopo, pak takone aku ki sopo Aku ki anak’e sopo, wongtuoku ne ki sopo Nek pancen bener aku ki anak’e wongtuo, Kenopo aku kok di sio-sio Nek dolan ning tonggo, nek ketemu konco, kenopo kok aku sing di olo-olo Salahku ki opo jane salahku ki opo, nek karo aku kok ketoke koyo rak nrimo Jare rak pak mbeda-bedake anak’e kabeh podo Tapi nyatane kenopo aku kok digawe bedo.
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU LUPIS KRAPYAK.. Ning krapyak jejere slamaran, saben syawal ramene pok-pok’an Wong sing teko rombongan, do pasang-pasangan Yo ono sing dewe’an. ... Wong krapyak wonge ki kiyengan, gawe lopis gedine pok-pok’an Saben setaon pisan, donge pas syawalan Ning krapyak Kalongan. Nganti suk-suk’an,sing ndelok di lampu uyel-uyelan Do penasaran, pingin ndelok lopis sing gedine pok-pok’an Gedine pok-pok’an 3x. Ning krapyak Kalongan, ono lopis gedine pok-pok’an Lopis e ki rak mung nggo pajangan, yo keno di pangan. Setaon pisan, tradisine wong krapyak yo syawalan Wonge rak sungkanan, do gawe lopis sing gedine pok-pok’an Gedine pok-pok’an 3x.
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU OTHONG BIN ATANG.. Koncoku ki jenenge otong, bapake ki jenenge atang Mbiyene ki omahe bojong, saikine pindah ning panjang Tapi nek tak mat-mat ke kok koyo grandong, Raine ki ketok sangar nek di sawang ...Saben dino senenge medeni wong-wong, Tapi kok sing wedi mung cah alang-alang. Koncoku ki jenenge otong, bapake ki jenenge atang Ngakune ki koyo Baim Wong, pacare ki jare sak gudang Tapi kok raine koyo odong-odong, Nek tak sawang kok koyo dudu wong lanang Senenge ki plenyak-plenyek koyo bencong Koyo bencong sing senenge ngomong ennddaaaaaaaaannkkkkk…… Otong otong otong otong, atang atang Otong otong otong senenge atang atang Otong otong otong otong, atang atang Otong bin atang Lha wong bencong kok raine koyo odong-odong ( yo rak payu kang, yo rak payu ra kang) Pancen dasare otong, yo ora duwe bokong Akeh wong sing do ngomong otong mlakune ngegang Lha wong bencong kok dandanane ki koyo grandong (yo medeni ra kang) Saben dinone otong, senenge ngompasi wong Sing wedi karo otong, yo mung cah alang-alang
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU BOCAH SD.. Jam 5 sore aku ning kene, ketemu karo koncoku sing omahe ning kene Aku di kei nomer hp we’e koncone, sing jare paling ayu dewe sak kampung kene Langsung tak sms bocahe, pingine ki cepet-cepet kenal bocahe ...Pingine ki ben cepet-cepet temu bocahe, pingine karepe akune ben biso metu karo bocahe Saben dino aku saiki kulino, sms an karo bocahe yo mbuh sing sopo Aku dewe durung tau weruh bocahe koyo opo, (jarene sich ayu) ,Lha iyo koyo sopo. Sing biso ndadeke aku saiki tresno, sing ndadeke aku rak biso opo-opo Mangan yo rak biso, turu yo rak biso, opo-opo kabeh aku ora biso. Tak nekat-nekat ke aku dolan ning omahe,pingin cepet-cepet ketemu karo bocahe Dong wes tekan omahe, sing nemoni simbahe, aku alesane konco sekolahe Aku di kon mlebu ngenteni bocahe, di suguhi jajan karo wedang jahe Gembar-gembor simbahe, ngundangake bocahe, Lha kok sing metu jebule cilik bocahe. Reff; Sing tak tresnani anake pak polisi, sing tembe wingi pindahan dek kesesi Aku rak ngerti, nek kowe kuwi bocah SD kelas siji Lha wong nyatane aku ne ki wes kadung tresno karo bocahe og (yo wes rak popo) Cilik po’o mbesok gedine pok, cilik po’o mbesok’e ki ayu ne pok Tapi sayange bapake, ibu’e, simbahe, pak dhe ne, tonggo ne nganti tekan RT ne Rak setuju nek aku macari bocahe, jarene ki kok durung wayahe Lha wong nyatane aku ne ki yo gelem ngenteni, nganti bocahe gedi yo tetep tak enteni Tak pakani, tak jak hepi-hepi, mbesok nek wes gedi tak mangkatke kaji Tapi sayange wongtuone, karo tonggo-tonggo ne, Malah ngunek-uneke, aku ne ki jarene Nggowo kampak, nggo negor. Lha wong wis kaplak ora ndolor.
  • Raprox (Artist)
    Raprox
    LIRIK LAGU A.O (ADOL OBAT).. Sugeng ndalu, kanggeh bapak-bapak lan ibu-ibu lan sintenki mawon Ingkang wonten ing mriki Nuwun sewu, kawulo mriki badhe silaturahmi ...Nepangaken kaleh panjenengan ing mriki Kawulo saking Doro dugi mriki badhe nyuguguhaken Obat kanggeh panjenengan sedoyo Mugi-mugi panjenengan dipun paring kuwarasan ngunjuk obate pun kawulo Monggo-monggo ingkang kerso monggo di kersa’aken dicobi riyen nggeh, Monggo mboten nopo-nopo Mumpung kawulo nipun tasih ten mriki Mangkeh njang kawulo pun wonten ing Purwokerto Obat-obate pun ingkang kawulo betho niki asli ramuane pun saking Madura Inggeh sampun katah tiyang ingkang nyobi obate pun Alhamdulillah sampun waras sedoyo Monggo pak, monggo bu’ dicobi mawon Mangkeh yen menawi cocok nggeh di tumbas mawon Monggo pak, monggo bu’ dicobi mawon Yen badhe tumbas nggeh kontan mboten saget di bon Saestu, niki obat regi ne pun mirah sanget Sinten ki mawon ingkang badhe tumbas nggeh saget Saestu, niki obat khasiate pun sae sanget Ngilangaken macem-macem penyakit nggeh saget Wonten obat panu kanggeh ngilangaken panu Wonten maleh obat kadas kanggeh ngilangaken kadas Wonten obat gatel kanggeh ngilangaken gatel Menawi obat mripat mboten saget ngilangaken mripat Lha niki, ingkang niki obat saget ngilangaken mumet Mripat byar pet byar pet irung mampet lan nguyuh cret Caranepun gampil sanget panjenengan mung ngunjuk setunggal Ngadep ngaler nguyuh langsung mak tuurrrrr Wonten maleh niki ingkang niki obate pun Inggeh saget ndadek’aken perut mboten mual Caranepun ngunjuk’e pun esuk setunggal sorene nggeh setunggal Menawi bedhuk nggeh ampun di untal Monggo pak, monggo bu’ dicobi mawon Mangkeh yen menawi cocok nggeh di tumbas mawon Monggo pak, monggo bu’ dicobi mawon Yen badhe tumbas nggeh kontan mboten saget di bon

Photos

  • raprox
  • andipay

About

Label: pro record

Manager: esa

Status

Loading...

Recent Blogs

Stats

  • Song Plays +2 13,334
  • Video Plays 1,483
  • Total Fans 36
  • ReverbNation Fans 18
  • Widget Impressions 61

Fans