x

korkokenkiä netistä / Blog

kengät, joissa korkea korkokenkiä netistä

Korkokengät

Etsitkö kenkiä erityiseen tilaisuuteen? Olet oikeassa paikassa pleaser olevasta laajasta korkokenkäsarjasta löydät satoja paria kenkiä, joilla on monia erilaisia ​​koristeita ja pintoja, täydellisiä käytettäväksi missä tahansa tilanteessa. Aistillinen, naisellinen ja monipuolinen: korkokengät antavat figuurin, ja niitä voidaan käyttää melkein minkä tahansa vaatteen kanssa, joka näyttää aina tyylikkäältä ja houkuttelevalta. Korkokenkäiset kengät ovat nyt naisellisuuden yleismaailmallisia symboleja, ja tästä syystä maailman kuuluisimmat suunnittelijat rakastavat niitä varmasti ja lukevat niitä jatkuvasti uudestaan ​​omien luovien visioidensa mukaisesti. Malleja on monia ja hyvin erilaisia: löytää sinulle sopiva pari on erittäin helppoa!

Tutustu laajaan korkokenkävalikoimaamme

Kuten olet ehkä huomannut, täällä on laaja valikoima korkokenkiä, jotka on valmistettu maailman parhaimmista muotimerkeistä. Vaihtoehtoja on monia: klassiset piikkikorot, joissa on 15 korkoa ja alusta, peitetään yksinkertaisemmilla kengillä, joiden kantapää on kahdeksan tai kymmenen senttimetriä, avoin kärki tai varvas. Kaikesta tästä poiketen valinta ei ole helppo. Siksi olemme tehneet joitain ehdotuksia yhdistelmiksi ja sovelluksiksi. Ensinnäkin, tiedä, että korkokenkä ei ole koskaan liioittelua: kun olet valinnut suosikkipari, voit käyttää sitä melkein missä tahansa. Jos olet aloittelija, sinun tulee keskittyä kenkiin, joiden kantapää on yhdeksän senttimetriä: figuurista tulee laiha ja askelsi aistillisempi ilman riskiä olla epämukavaa. Toimistossa kohtalainen kantapää on samalla täydellinen ja tyylikäs, raittiina ja erityinen. Diskossa tai aperitiivin aikana voit kuivata kolmellatoista tai viidentoista kantapäällä ja näyttävillä ja lukemattomilla koristeilla. Ja loppuessasi sarjan, älä unohda lisävarusteita: naisten laukkujen valikoimastamme löydät varmasti jotain erityistä antaa sinulle!

Valitse täydelliset yhdistelmät laajalle korkokengille

Toimistossa? Puvut takkiin ja housuihin, värillinen pusero pehmeillä korkoilla, puolikankaalla ja puolikorkeilla korkoilla, erityisillä koristeilla, jotka tekevät asustasi alkuperäisemmän ja henkilökohtaisemman. Ilta ystävien kanssa tai yritysjuoma? Midi-mekko, kaksitoista korkokenkiä, ylätasangolla ja joitain kuohuviiniä jalokiviä, jotka tekevät vaatteista kevyet: olet täydellinen ja mukava jopa miellyttävälle kävelylle. Jos etsit sen sijaan pukeutumista, joka mukautuu villiin juhliin, valitse kiiltävä kantapää ja ominaista alkuperäisillä yksityiskohdilla, kuten paljetein, kimalluilla tai loistavilla helmillä. Viimeisin trendi on sametti: samettiset kengät, jopa erittäin kirkkaissa väreissä, ovat varmasti monipuolisia, sopivia sekä päiväksi että yöksi. Jos teet asujasi päivittäin, älä unohda valita myös mukavaa takkia: naisten takit-valikoimastamme löydät mielenkiintoisia ideoita korkokenkiä netistä tekemiseksi kaikilla tavoilla!