Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience. 
JOZZEF & THE CHILDREN

JOZZEF & THE CHILDREN

Electronica / Breakbeat / Experimental Belgrade, RS  RS

Shows

 • 2012

  Apr 27

  Belgrade, RS | 10:00pm

  22-00 Warm UP 00-02 Jozzef & The Children - Live Act (electo-breakbeat-industrial) 02-03 CLAM 50 H16H (uk bass, future garage, future house...) 03-04 Stiff (future garage, 2 step, footworkz...) 04-05 Queen of The Djashttown (dubstep) JOZZEF & THE CHILDREN Nastali 2004. godine u Beogradu kao dvojac, a 2007. dolaze još dva člana (basista i skreč-majstor) tako da nastupaju kao elektronski kvartet. Pokušavaju da definišu svoju muziku kao „electronic beats“ iako im ni samima nije jasno šta to znači. Nastali sa idejom da prevazidju antiseptični pristup u savremenoj elektronskoj sceni kombinujući stilove i ritmove koji emituju plesnu energiju. Nepostojanje reda je osnovni sastojak njihovog muzičkog obroka. Kombinujući mračnije i agresivnije elektronske zvukove, uglavnom se oslanjajući na izlomljene ritmove, često uključujući akustične elemente kao što su perkusije i didjeridu, stvaraju muziku koja može da varira od be-bopa do tvrdjeg industrial zvuka. U raznolikosti pronalaze inspiraciju, ostaju otvoreni za nove uticaje i stavraju muziku nad kojom če se onim sa senzibilnijim ukusom zapitati ali će početi da igraju. Nastupi su uvek drugačiji, otvoreni za improvizaciju i nabijeni energijom. http://www.youtube.com/watch?v=tPrCObcf6FU www.myspace.com/jozzefandthechildren http://soundcloud.com/jozzefandthechildren http://www.dokufest.com/2011/?cid=2%2C68%2C221 CLAM 50 H16H i STIFF Novi projekti izvođača i producenata od ranije poznatih domaćoj publici, zajednički imenilac im je BASS muzika u svojim mnogobrojnim formama. Plesni momenat je osnova koncepta ali se ne zadržava samo na tome, dinamičan mix + mc-ing kao i obilje novih traka su najbolja preporuka, očekujte zanimljive stvari u budućnosti... DJASHTTOWN QUEEN Najistaknutija ženska figura domaćeg dubstepa koja se može pohvaliti i klasičnim muzičkim obrazovanjem - odsek klavir. Malo vremena je prošlo od njenih dj početaka do današnje prepoznatljivosti po specifičnoj tehnici miksovanja i velikoj količini pozitivne energije,sledeća stanica bio je region, a nastupala je i na Outlook festivalu i nastavlja dalje uzlaznom putanjom.

Comments

Add Comment
 • MR SLIC (Artist)
  MR SLIC
  awesome sound excellent work.. stopping thru to show some LUV to the movement.. Check me out and hit my like, follow and instagram button on my page.. 1LUV ~SLIC~
 • JC & Laney (Artist)
  JC & Laney
  Happy to be a new fan! Laney
 • Town4mx (Artist)
  Town4mx
  Very nice sound!
 • Eddie Ray Franks Jr (Artist)
  Eddie Ray Franks Jr
  Wishing much success with your music. Eddie Ray
 • BadgerStatic (Artist)
  BadgerStatic
  Cool writing, grooves and sound!
 • Dame Stacks (Artist)
  Dame Stacks
  Good Music. Respect. Im Dame Stacks Artist/Producer and CEO of Ben&Frank Productions, and im on a networking mission. Fan back and come check out my new Website. From Beats to Videos to Promotional help our site can be very entertaining and benefitial to Artists of all Genres. And go to the ((*Free Beats*)) section on our site for free Beats (Only High Quality!) http://www.benfrankproductions.com/dame-stacks.html AND SUBSCRIBE ON YOUTUBE AND I WILL SUB BACK ASAP- LETS SUPPORT EACH OTHER http://www.youtube.com/user/thecukilla1

Photos

About

Bio: Jozzef And The Children......

Nastali 2004. godine u Beogradu kao dvojac, a 2007. dolazi još jedan član (skreč-majstor) tako da nastupaju kao elektronski trio.
Pokušavaju da definišu svoju muziku kao „electronic beats“ iako im ni samima nije jasno šta to znači.
Nastali sa idejom da prevazidju an...See Full Bio

Icon_facebook Icon_facebook Icon_lastfm Icon_myspace Icon_soundcloud Icon_youtube

Status

Loading...