Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience. 
Grupa Molika

Grupa Molika

Folk Bitola, MK  MK

Photos

About

Bio: Групата Молика е формирана уште во 1995 година. Во текот на сите овие години има издаденo три албуми со македонски новокомпонирани и обработки на стари народни песни. Како позабележитенли настапи можат да се споменат оние на Валандово, Охридски трубадури и на повеќе фестивали во Битола. Групата М...See Full Bio

Icon_facebook 1308395377_molika Icon_facebook Icon_myspace Icon_youtube

Status

Loading...

Recent Blogs

Stats

  • Song Plays 4,627
  • Video Plays 2,127
  • Total Fans 48,499
  • ReverbNation Fans 144
  • Facebook Likes 48,319
  • Widget Impressions 22

Fans