x

Agresioni / Blog

Agresioni - Real Nga Natyra

Reperi jeton dhe vepron ne Houston të Amerikës, është antar i grupit Albastar's me 20 Korrik te keti muaji Lansoi albumin e tij "Real nga natyra".

Albumi përbëhet gjithsesj nga 15 këng, plus Bonus Track marën pjes: Dredha, K-Lay, Mad 1j, Anestezion, Metronom, Pajtim,White Deep, Anonimos, Neggos! tekstet jan të shkruara secili pjesën e vet, ndërsa për beat jan përkujdesur K-Lay Beats,R-blin Produksion!

Agresioni lista e këngëve të albumit "Real nga natyra"

01. NR 1 FT K-LAY 02. ME 1 PLANET 03. N'DER 1 MILION 04. GANGSTA SHIT FT K-LAY 05. MAJE T'BOTES 06. FJALT E RONA FT MAD 1 07. A MESUM GJALL FT PAJTIM 08. TALENTI NUK DES 09. JA UNE JA TI FT DREDHA & K-LAY & PAJTIM 10. REAL NGA NATYRA 11. NUK EXISTONI FT ANESTEZION & METRONOM 12. PASS DAT PIFF FT D.O.G & K-LAY 13. E KISHA LAN REPIN 14. JU KTHENA SI KIAMET FT K-LAY 15. OUTRO

BONUS TRACK KUSH JEM NA FT K-LAY HALA SKENI NI FT NEGGOS & ANONIMOS UN T'BOJ FT WHITE DEEP