Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Grown Into Nothing / Press

“Og den musikalske tyngden pluss brutaliteten i liveshowet ga dem en slags bulldosersk form. Ledet an av Peter Bains utømmelige energi var de et godstog av hardcore”

“GIN spiller blytung, sint musikk med thrash-elementer, og gikk rett hjem hos meg. De er ekstremt livlige på scenen, og har god publikumskontakt.”

“Vokalen er helt rå, riffene er mer Sabbath enn Pantera, de er mer fokusert på å være tunge og groovy enn intense med andre ord. Denne kombinasjonen, rå og brutal corevokal og tunge, sluggy riff, pendler bandet over i en litt nytenkende bane.”

“Peter Bains gjorde sitt for å få vise at de mente alvor. I tråd med tradisjon var det aldri et rolig øyeblikk på den lille scena, og blant de som var der kunne man klart se at showet falt i smak.”

“En ting som ikke kan nevnes nok ganger er at grooven som GIN har er noe spektakulært. Er ikke dette headbangermedisin så vet ikke jeg. Etter å ha hørt låtene til GIN har du vondt, du har fått gjennomgå en massiv påkjenning, men du tenker som så at smerten i nakkemusklene var verdt det.”

“GIN (Grown Into Nothing), tar det hele inn i en tyngre gate, hvor vokalen er av en litt Pantera-ish variant. Her er den tunge metallen/coren vektlagt, med en god porsjon mid- og uptempogroove. ”