x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Rusty Bones / Press

“Voor de zesde keer vindt rond Hoeve Vennekens in Stevoort Live A Life op 1, 2 en 3 augustus 2014 plaats ten voordele van Kom op tegen Kanker. Vrijdag krijgen vijf nieuwe bands podiumkans, zaterdag is het familiedag en zondag sluit een klassiek concert Live A Life af. Portrait (b), Vodz, The Voalig Heads, Rusty Bones en The Other Kids mogen vrijdagavond hun kans grijpen om wat meer bekendheid te krijgen op het podium op Rockfest van Live A Life.”

“PARTY ON PARTY ON OP GENKS OKTOBER FEST! Het Genks Oktoberfest is op 5 oktober aan zijn derde editie toe. De organisatie heeft opnieuw een leuke affiche samengesteld met flink wat bands die voor heel wat rockplezier zullen zorgen. De legendarische Belgische punkband Funeral Dress komt er hun nieuwe EP voorstellen en er zullen zelfs doedelzakken de revue passeren tijdens het concert van de Brusselse band Black Tartan Club. Rusty Bones mag de zaak openen met een hoop legendarische tijdloze rockcovers.”

“Na het succes van vorig jaar was de schreeuw om een vervolg niet te negeren. Phoenix Events vzw organiseert een nieuwe Metal Legacy in jeugdcentrum Rondpunt 26 in Genk. Dit jaar weliswaar in een iets andere formule, jongere bands worden ook betrokken onder het motto 'When Old Meets Young'. Terugkerende bands op het hoofdpodium van vorig jaar zijn Black Widow, Nation en Shoan; de headliner rol wordt dit jaar weggelegd voor de vaandeldrager van de metal scene uit de jaren ’80, Killer. Verder krijgen we de primeur van Motorkill, de nieuwe band van ex-Killer bassist Spooky, het éénmalig reunie concert van Eyes Of Fire en Desperation. Op de tweede bühne in de Ginsert opent Rusty Bones, gevolgd door het debuutoptreden van Scarved. Dan is het de beurt aan het weer opgerichte Sons Of Lioth, het afscheidsconcert van zangeres Elke bij Suada, Evil Invaders, Valkyre en de cd-release van het nieuwe Solenoid album “Beta”.”

“De Metal Legacy 2-affiche is helemaal klaar. Vorig jaar haalden Phoenix Events een aantal succesvolle bands uit de jaren '80 van onder het stof. De publieksopkomst was overweldigend. In Deel 2 doen ze dat verhaal nog eens over met een aantal nieuwe namen en, nieuw dit jaar, een clash tussen jonge en oude metalbands. Op zaterdag 11 mei staan er twee podia opgesteld in het Rondpunt in Genk met daarop: Killer, Black Widow, Motorkill (de nieuwe band van Killer-bassist Spooky), Shoan, Nation, Eyes of Fire, Desperation, Solenoid, Valkyre, Evil Invaders, Suada, Sons of Lioth, Scarved en Rusty Bones”

“Heel wat muziekgroepen hebben zich geëngageerd om de komende dagen gratis op te treden aan de poorten van Ford Genk. Hiermee willen ze hun steun betuigen en de mensen entertainen die er de wacht optrekken. Een tiental muziekgroepen hebben voorlopig al toegezegd om een live-concert te geven voor de werknemers van Ford Genk. Op vraag van de vakbonden treden ze gratis op om de arbeiders aan de ingang een hart onder de riem te steken.”