x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Made In Hell Studio / Press

“What we have here from Fatal Mutiny is a killer tech-Thrash record and one of the best for 2014. Amazing production making every instrument audible, amazing performance by every single member and great songs overall.”

“Η καλύτερη εμπειρία μας ως μπάντα μέχρι τώρα ήταν η διαδικασία της ηχογράφησης του πρώτου μας EP στο Made In Hell. Όποιος έχει δουλέψει με τον David πραγματικά καταλαβαίνει τι εννοούμε. Το κλίμα που είχε η συνεργασία μας έβγαλε από τον καθένα μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και το να είμαστε εκεί μια βδομάδα συνεχόμενα 'σπάζοντας' τα νεύρα του David ήταν η καλύτερή μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό και είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό. Το τελικό αποτέλεσμα, δε, είναι πολύ καλύτερο από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ και εορτάστηκε σε κλίμα.”

"Go ask our producer David Prudent in Made In Hell Studios. We literally broke his balls!! He was also very patient with us and put a lot of time and effort to give to the songs the sound they needed. He is really a very clever sound engineer and a great guy, we love that French asshole!"

“Αυτό που μου αρέσει στους Exordial είναι το γεγονός ότι κρατούν την ισορροπία μεταξύ του Old-school thrash metal (κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη πέραση) και του πιο μοντέρνου ήχου που κάθε νέα μπάντα θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της για να μη κινδυνεύσει να χαρακτηριστεί γραφική.”

“Το EP μας ηχογραφήθηκε στο Made In Hell Studio στο Μοσχάτο του φίλου μας του David. Περάσαμε πολύ ωραία,είχαμε άριστη συνεργασία και πετύχαμε ένα αποτέλεσμα πάρα πολύ κοντά σε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.Με τον David θα ξανασυνεργαστούμε σίγουρα σε διάφορα digital σινγκλάκια που θα βγάζουμε στο ίντερνετ ανά καιρούς για να μένουμε ζεστοί.”

“Ο ήχος είναι αξιοπρεπής, το album ακούγεται συγκροτημένα χαοτικό, χωρίς να είναι γυαλισμένο”

“The whole album is topped off nicely with some damn fine production making Pantophobia an enjoyable listening experience for all.”

“Η παραγωγή είναι τουλάχιστον επαγγελματική. Προσεγμένη όσο δεν πάει, σύγχρονη αλλά και βίαιη, δεν νομίζω ότι θα άλλαζα τίποτα. Πραγματικά αξιομνημόνευτη δουλειά.”

“Yet, this awesome production must be mentioned and more than that this sound on shellfired drums which are totally close to the drumming sound of “Coma of Souls” and the last two Overkill albums;”

“Εξαιρετική είναι επίσης η παραγωγή, που έγινε στα Made in Hell studios, η οποία πραγματικά ανεβάζει τα ήδη πολύ καλά τραγούδια ένα επίπεδο επάνω.”

““Pantophobia” στο play, λοιπόν, και γενικά σαν ύφος πηγαίνω πίσω σε εποχές Bay Area, με πιο μοντέρνα όμως στοιχεία παραγωγής. Η συνολική παραγωγή του δίσκου βέβαια ξεφεύγει αρκετά, τόσο εντασιακά όσο και σε καθαρότητα από τον ωμό ακατέργαστο ήχο των ’80s και είναι πιο προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.”

“Στα θετικά θα έβαζα την αξιοπρεπή παραγωγή που αν και σε ελάχιστα σημεία το χάνει με τις δυναμικές και τον ήχο των οργάνων, εντούτοις παραμένει ένα από τα ατού του ep. Οι κιθάρες ακούγονται πεντακάθαρα. Τα τύμπανα δίνουν την απαραίτητη δραματικότητα χωρίς να ακούς τενεκεδένιο ταμπούρο και τσίγκινο χάηχατ. Τα αιθέρια φωνητικά ενσαρκώνουν με τίμιο γκοθορομαντικό βαθμό την εσωτερική μελαγχολία που βρίθει σε στίχους και συνθέσεις και σε συνάρτηση με τα brutal αντρικά μεταφέρουν επιτυχημένα την δραματικότητα που είναι το ψωμοτύρι αυτού του είδους.”

"Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στην παραγωγή με το κάθε τι να ακούγεται όπως πρέπει."

"Ο δίσκος είναι συμπαγής, καλυμμένος με μια θολή παραγωγή που δίνει στη μουσική ένα old school touch."

"The production is another factor that works in favour of this work since it’s as clean as it should be, but at the same time it’s a bit raw, something that enhances the harshness of the songs."

“Finally, it would be an omission not to mention the production, which is good but at the same time as raw as it should be for this particular genre.”

“a stripped back sound to create music that shows a band ready to start circle pits across the entire country”

“μουσικά είναι και από πλευράς παραγωγής αλλά και από άποψης songwriting, σύγχρονα και σε υψηλό επίπεδο”

“Η παραγωγή είναι πολύ καλή, ενώ εξίσου πολύ καλή δουλειά έχει γίνει σε όλα τα όργανα”

“Όλα τα τραγούδια είναι πολύ ωραία, όπως πολύ ωραία είναι και η παραγωγή, η οποία έγινε στο Made in Hell studio.”

“Οι κιθάρες ξυράφια, το μπάσο και τα τύμπανα εκτελούν εν ψυχρώ και τα φωνητικά σκορπάνε αηδία και θανατίλα.”

“Στον τομέα της παραγωγής έχει γίνει επίσης καλή δουλεία, ακούς όλα τα όργανα καθαρά αλλά ταυτόχρονα έχουν και μια δόση σαπίλας και το βαραίνει όμορφα το θέμα. Πραγματικά από τις κάλες DIY καταστάσεις…”

“Ακούστε κι εσείς παραγωγή και θα μου πείτε… Καργαριστές οι κιθάρες, τρελή τρίγκα η μπότες, πεντακάθαρα όλα, στιβαρά, ζυγισμένα, μετρημένα. Η παραγωγή είναι φοβερή, είναι τόσο καλή που σοκάρει!”

“Όσο για τον ήχο του ep μας πρέπει να ευχαριστήσουμε τον David απο τα Made in Hell Studios για τον χρόνο και την υπομονή που μας αφιέρωσε για να πετύχουμε τον ήχο που θέλαμε! ”

“Μεγάλη στιγμή του άλμπουμ το “Jack The Lumberjack!” με την υπερθεϊκή εισαγωγή από Monty Python”

“Η παραγωγή είναι σωστή χωρίς ψεγάδια...”

“...there is no shining production and in fact this works in favor of the overall sound that bears the old school tag the band tries to introduce ”

“Κατ'αρχάς, οι Fadom παίζουν 80's heavy-thrash και ακούγονται και σαν 80's heavy-thrash. Όχι, δεν υπονοώ ότι η παραγωγή είναι κακή, αντίθετα δίνει το feeling που πιστεύω ότι και η ίδια η μπάντα θα ήθελε.”

“Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή παραγωγή και πλέον μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία ενάντια στο δισκογραφικό κατεστημένο χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός”

“Among the positive things of this demo are the excellent production”

“...όπως επίσης μου άρεσε και η παραγωγή”

“Demo ist richtig gut produziert und kommt mit ordentlich Druck aus den Boxen”

“Αρχικά να πω πως έχει αρκετά κομμάτια για demo κυκλοφορία (πέντε) και επίσης πολύ καλή παραγωγή!”

Feedback