x

Ubåt / Bio

Ubåt er tilbake! Med sitt universelle budskap om ”kjærlighet på jorda” sprer han lys, positiv energi og tar et oppgjør med en bransje som for lengst har glemt hva musikk og kunst egentlig handler om.
Etter mange år i studio, er den kjente ordanarkisten nå endelig klar med solodebutalbumet sitt, med seg har han gærningen Pablo Pækkis. Sammen leverer de ett energisk show, fullstappa med humor og ironi som tar deg tilbake til tiden da ghettoblasteren regjerte gata!
Som en av fire i den legendariske gruppa Pen Jakke satt han tidlig standarden, i en tid der du fort kunne få en flaske i hodet for å rappe på norsk. Gruppa la opp i 2001 og etter dette har Ubåt jobbet med en rekke prosjekter, blant annet trioen Disco 3 og Sub ’n Don Dub – sistnevnte er et reggaekonsept med Pablo på vokal og Ubåt som produsent. Sub ’n Don Dub har i høst gitt ut en 7 tommer på det kritikerroste labelet Sex Tags Amfibia, som har fått stor anerkjennelse i Europa, Japan og USA. Singelen har gått helt til topps på bestselgerlista til hollandske Clone records.
Med rykende, ferske låter, står han nå klar for å seile inn på scena igjen med helt nye takter og flows. Ubåt og Pablo går amok og terroriserer øregangene til publikum med selvproduserte beats og pulserende bassganger. Summen er en blanding av klassisk hip hop og ville eksperimenter, rett fra Ubåts eget kjellerlaboratorium.
Andre rappere sier fortsatt ” hoes, bitches, spinners and bling”, dette vil snart forandre seg – Ubåt og Pablo roper ”Peace, love, unity and having fun!” høyere enn noen gang!

General Info

Artist Name
Ubåt
Profile Page
https://www.reverbnation.com/ubåt
Genres
Hip Hop

Contact Info

Location
NO