Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience. 
SPEKTRALIZED

SPEKTRALIZED

Pop / Electronic / Indie Rock Fredrikstad, NO  NO

Shows

 • 2015

  Mar 28

  Oslo, NO | 7:00pm

  ELECTRO SPECTRE ARGH SPEKTRALIZED TECHNOMANCER feat. ANGST POP GLENN MAIN + DJ ELECTRO I samme ånd som den mer etablerte ELEKTROSTAT festivalen, litt mer som en “lillebror” eller et “sidekick” til denne festivalen, har en gruppe synth-entusiaster, som hver og en er toneangivende på sine områder, gått sammen om å lage en mini-synthfestival på kun en kveld i Oslo: Lørdag 28.mars it is. Det bør være verd å utsette avreisen til påskefjellet med en dag eller to når artister som Electro Spectre, ARGH, Spektralized, Technomancer (feat. Angst Pop), Glenn Main og DJ Electro kobler til alt de har av plugger og kobler opp de feteste synthene og soundene de kan oppdrive og gjør klar det som er av vokalstemmer til det som fort kan vise seg å være den beste kvelden for synth-entusiaster i Oslo siden – ja, nettopp – Elektrostat festivalen i Oslo i fjor høst! (Den var til og med til dels i de samme lokalene, og du la vel merke til at ARGH spilte der i fjor høst?). Pokalen har på kort tid blitt et yndet sted for synth-arrangementer av en viss størrelse, og er du blant dem som mener at synth-pop og electro for lengst bør “ta sin hatt og forlate verdens musikk-scene for godt”, vel, da hører du ikke hjemme på THE SYNTH VULCANO FESTIVAL 2015, for den vil fylles opp av synth-elskere i alle aldre, folk som fremdeles er “stuck in the eighties” og den yngre horde som bare MÅ digge det som er av retro-trender og nice strømninger. Dette blir en fet og flippa kveld med mange blytunge industriell-aggressive synthlyder og beats, men også melodiøs og atmosfærisk synthpop á la ARGH og Electro Spectre.

 • 2012

  Oct 5

  Oslo, NO | 3:00pm

Comments

Add Comment

Photos

About

Sounds Like: Apoptygma Berzerk, Icon of Coil, And One - (offiziell), VNV Nation, Depeche Mode

Label: spektralized recordings

Manager: Richard Bjørklund

Bio: Spektralized is the name of a electronic pop band from Norway.
The band was founded late 1993 in a town called Fredrikstad east of Noway.
Their sound takes out spring from the 80`s synth pop,EBM and industrial music, and has developed true the years to become a more experimental Electronic act,w...See Full Bio

Icon_facebook Icon_twitter Icon_facebook Icon_facebook Icon_facebook Icon_myspace Icon_soundcloud

Members

Magnus Sørlie

Magnus Sørlie

Synth

Ken A Nilsen

Guitar

Status

Loading...

Recent Blogs

Spektralized
Sep 20, 2011

Follow us on ReverbNation. Just uploaded a mobil app. Check it out!

Stats

 • Song Plays +1 1,023
 • Video Plays 55
 • Total Fans 1,962
 • ReverbNation Fans 86
 • Facebook Likes 1,134
 • Twitter Followers 718
 • Widget Impressions 18

Fans