Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Shambok / Press

“http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/44465880 Shambok bestaat al een tijdje (eind 2008), maar sinds februari 2010 zijn de Vincent’s pas echt begonnen met serieus een album te maken. “Daarvoor waren we bezig met een ander album, meer IDM/ Dubstep, maar ik kreeg er hoofdpijn van, dus we zijn muziek gaan maken die we echt leuk vinden.” De muziek die ze eerder gemaakt hebben wordt nog wel uitgebracht onder de naam Floppy. “Vincent van de Griend is begin 2010 gestopt met werken en toen zijn we beide fulltime bezig geweest met onze debuutplaat.” Van februari tot november 2010 hebben de twee heren erover gedaan om het album ‘Little Machines Inside’ helemaal naar hun zin te maken en er een Shambok tic te geven. ”

“Fantastik! Intro: Het eerste fijne schijfje van dit nieuwe jaar komt nu eens niet van ver over de grenzen, maar uit ons eigen Maaskantje aan het Spui: Oud-Beijerland. Net onder de rook van Rotterdam, en net op het randje van het rookgordijn dat zojuist vanuit Moerdijk optrok, presenteren de 2 Vincents zich met een overtuigend staaltje stampende elektronica”

“Shambok is het nieuwe project van voormalig Suwu3-bandlid Vincent van der Griend. Deze drum ‘n bass-act pakte in 2004 de publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland, en ik was altijd een groot fan van de act. Medio 2008 gooide de act de handdoek in de ring, waarna Van der Griend samen met Plastikpeople-labeleigenaar Vincent Frerichs aan de slag ging met Shambok. ”