x

Kolis / Blog

SEXY UNDERTØY

Det har gått over et år siden vår siste dameundertøysliste, og dameundertøyets bloggosfære, som resten av internett, har endret seg mye. De fleste lingeri blogger bor på Instagram nå. Selv om svært få er også vert på nettsteder som Tumblr, er de korte halcyongagene til langformede dameundertøy på en slutt.

I en tid som er opptatt av kortere, forsvinner, uforskammet innhold (Instagram, Snapchat, et al.), Kan ideen om å ha en stasjonær undertøyblogg virke litt gammeldags. Hvem trenger ord lenger? Eller omtaler? Eller lookbooks? Det kan føles litt som å gå mot tidevannet for å investere ressurser i SEO og innhold og bildemerking når ingen av disse tingene er så glamorøse (eller ofte som lukrative) som å bygge ut et Instagram-følge.

Men jeg tror det er fortsatt et sted for langformet innhold. Enda viktigere, tror jeg at det fortsatt er verdifullt å ha et nav, et hjørne av internett kan du ringe din egen, som ikke kan bli tatt bort på grunn av en skjult nippel eller en bit av en bunn kinn. Og etter hvert som flere og flere sosiale plattformer flytter til en annonsør-prioritert modell, tror jeg å ha et sted hvor fansen din lett kan finne deg, sans algoritmen, blir mer nødvendig enn noen gang før.

Men det er nok av mine tanker om fremtiden til Internett. Fordi, ærlig, hvem vet hvordan ting vil vise seg? I stedet vil jeg snakke litt om bloggene jeg presenterer i år.

Dette er en ny klasse av dameundertøy, selv om bloggene deres har eksistert i et par år. Dameundertøybloggene har kommet opp i en epoke der Facebook og Instagram og merkevare samarbeid og gjennomgang av prøver og til og med tanken på undertøy blogging i det hele tatt var alltid normalt. Som et resultat, skyver disse bloggerne mediet til nye steder. Mange av deres blogger er også øvelser i kunst og selvportretter, i motsetning til å være alene nyhetskilder. Jeg elsker det fordi dameundertøy er et veldig personlig element, så det passer godt med en mer personlig historie.

Mer enn noe som min egen 10-årige bloggvesterlomme, er jeg glad for at folk fortsatt er villige til å bli med i sexy undertøy. Undertøy blogging er litt av en merkelig and. Vi har ikke rekkevidde, trekk, magnetisme, eller innflytelse fra skjønnhetsbloggere og motebloggere. Vår nisje er veldig tucked away, og vår industri synes i stor grad å tenke på blogger som en "nødvendig ondskap" i motsetning til partnere i å bringe sine samlinger til nye publikum og bidra til å fortelle sine historier. Men jeg får litt maudlin nå. Tilstrekkelig å si, jeg er begeistret over at det fortsatt er nok nye folk som starter blogger for å lage en liste som dette. Og jeg håper du vil besøke disse bloggerne og støtte dem gjennom 2018.

VIBRATORER

Dette vibratormuseet viser historien om sexleksaker I mange år har vibratorer vært gjenstander av glede. Og siden den viktorianske epoken, har de blitt solgt kommersielt.

The Good Vibrations Antique Vibrator Museum kartlegger historien til disse spenningene - fra lange, falske wobbly ting til underlige kontraster som ligner hånd-sving.

Museet, i San Francisco, USA, er en skattekiste av seksuell lyst og fantasi. Samlingen dateres fra slutten av 1800-tallet, helt opp til 1970-tallet, da sexleksaker begynte å modernisere og ligner mer det vi ser i dag.

Selv om sexleketøy fra mye tidligere enn den viktorianske epoken er blitt oppdaget, ble de bare virkelig produsert produkter på 1800-tallet - og de ble først laget for medisinske bruksområder. "Den elektriske vibratoren hadde sin opprinnelse i 1869 med oppfinnelsen av en dampdrevet massager, patentert av en amerikansk lege," forklarer museet.

"Denne enheten ble designet som et medisinsk verktøy for å behandle" kvinnelige lidelser. "

"I løpet av 20 år fulgte en britisk lege opp med en mer bærbar batteridrevet modell, og i 1900 var dusinvis av stiler med elektriske vibratorer, akkurat som de i vår utstilling, tilgjengelige for diskriminerende medisinske profesjonelle." Tilbake i "gamle dager" induserte legene faktisk orgasmer hos kvinner som "legitime" kur for lidelser som angst, søvnløshet, muskelspasmer og irritabilitet. Enlige kvinner ville besøke sin lege og motta "behandling".

Atlas Obscurer skriver at den elektriske vibratoren, som kom i 1902, fulgte andre elektriske apparater som symaskinen (1889), vifte, vannkoker og brødrister. Disse intime kreasjoner ble markedsført i plysj fløyelvesker - ideell for en kvinnes boudoir.

En annonse av æraen lystelig leser: "All glede for ungdom vil slå i deg."

Vibratorer reddet kvinner fra andres hender. Og de ble snart rettet mot sensualitet og bortrykk. Men ved slutten av 1920-tallet sluttet blader å akseptere annonser da de fryktet å bryte mot obskendighetslover. Sex - og seksuell nytelse - ble hushed opp.

Disse dager, selvfølgelig, er det mer akseptert. Sexbutikker vises til og med på høye gater, selv om de vanligvis dekkes til en viss grad. Vibratormuseet har alt dette - og variasjonen som fører opp til i dag er bemerkelsesverdig. Noen design funksjoner håndtak, andre modeller inkluderer flyttbare tips bygget for ultimate sensualitet. Det har lenge vært diskrete enheter som passer snyggt i en veske.

MASKER

Han flyttet nå på toppen av henne. Han satte seg med sin kuk mellom hennes perfekte bryster. Han tok tak i håret hennes og trakk med en eneste bevegelse hodet ned og flyttet sin kuk til ansiktet hennes. Munnen hennes åpnet i villig etterlevelse, og han begynte å flytte sin tykke, harde skaft inn og ut av munnen som hun sugde lydig og jevnt. Han ville flytte flere slag og deretter slutte å tillate henne å suge dypere. Hennes tunge ekspert arbeidet undersiden av hans penis som hennes munn ble en innbydende varm asyl for sin manndom.

Han trakk seg for at han ikke kom for tidlig. Han beveget seg mellom bena og plasserte hver over skuldrene. Deretter posisjonert som om han var i ferd med å utføre en militær pushup, tok han munnen til henne og de låst i et dypt, kraftig og lidenskapelig kyss. Samtidig fyllte hans engorged kuk henne og hun gledet seg med forbløffet glede og glede ved følelsen. Nå var han klar til å fullføre ecstasy.

Det eneste elementet som hun visste manglet ... ønsket om at hun ikke hadde lov til å håpe ... stykket som ville fullføre dette nær perfekt opplevelse ...

Da han tårnet over hennes nakne form og penetrerte hennes skall og dominert henne helt, fjernet han masken.

Hennes øyeblikk var fullført. Det var ham. Det var han som hun ønsket å tilhøre. Orgasmene hun allerede hadde opplevd, ble palle i forhold til glede, lidenskap og følelse av fullstendighet hun nå opplevde. Hans bevegelse i henne nå nådde et frenzied og nesten hektisk tempo. Han kjørte dypt og hardt inn i henne. Bølgen etter bølgen lukkede gjennom hele kroppen hennes. Hun skrek ukontrollert da han dyttet dypere og vanskeligere og fylte henne. Deretter la han ut et høyt rop av seg selv da han skrek på henne: "NÅ! DU ER MINE!"

Hun følte eksplosjonen av sæd i henne ... de knuste pulser av hans tykke kuk i krampaktig overgivelse av hans frø. Dette tok henne over kanten. Hun var nå totalt erotisk prakt. Shackled, dominert, eksponert og bundet i stillhet hun aldri før hadde opplevd.

...

Han gled tauet fra anklene, løsnet på mansjettene og kollapset ved siden av henne. Hun lå i den beskyttende komforten i armene sine i flere timer, da hver gled inn i en post-coital slummer som var fredelig og dyp.

Da de første strålene av sollys brøt horisonten, våknet han. Han stirret igjen på henne i lange øyeblikk. Han kysset pannen, reiste seg opp fra sengen, kledde og samle varene til hans duffel. Han flyttet til sengetøyet og cupped ansiktet i hendene. Da hun åpnet øynene, la han munnen på henne og ga henne et dypt og sensuelt kyss, uten å vite når, eller hvis de ville hatt denne muligheten igjen.

Han gled ut av vinduet da han kom inn og traff seg over feltene til sin bil.

Den kvelden satte han seg alene i baren som stirret på døren, reminiscing og forutse sitt neste møte usikkert om og når det skulle oppstå ... var musikken en sjelaktig blanding av jazz, blues og Southern Zydeco.

HÅNDJERN

Deretter flyttet han med stor stealth til foten av sengen. Han tok sin venstre ankel og med ømhet og nåde gløste han et sløyfe av en satin tau over foten og stramte det løst rundt ankelen hennes. Han gled deretter den andre enden av tauet over stolpen ved foten av sengen.

Han gjentok prosessen med høyre ankel og fot. Hun hadde ligget på venstre side med høyre ben bøyd litt. Vedlegget av tauet på høyre ankel til motsatt sengepost fikk henne til å rulle hele kroppen til høyre. Hun var nå på ryggen hennes ... hendene sank over hodet og ankler knyttet til sengepostene i en spredt ørnmote. Han tok saksene fra lommeboken og begynte å kutte nattkjolen opp i midten.

Han hadde bare et sekund til å nyte visjonen foran ham ... hennes bryster rikelig og fast med brystvorter med full oppmerksomhet fra brisen vekkende gjennom rommet ... den milde hagen av kvinnedommen hennes glanset og låte utsatt og barbert ren ... hennes glatte, feilfri olivenhud fanger måneskinnene og gjør hver til en eksotisk og erotisk flimmer av sensualitet. Han var ferdig med alt, men det siste elementet i nattkjolen, halsen. Han var øyeblikkelig pustløs da han prøvde å huske hver linje og kurve av denne gudinnen foran ham. På den andre våknet hun seg og rystet kroppen sin for å bevege seg bort.

Hennes plutselige bevegelse førte til at han droppet saksene. De falt til gulvet utenfor rekkevidde. Han grep raskt den skarpe jaktkniven ha hadde plassert på nattbordet og flyttet den mot halsen. Hun panikket og begynte å skrike. Han lagde sin høyre hånd over munnen hennes og med kniven i venstre hånd avbrøt han den siste gjenværende innblandingen av nattkjolen på halsen.

Masken han hadde donned tidligere skjulte fremdeles sin identitet til henne. Hun var på en gang skremt og oppvokst. Den oppfattede faren for øyeblikket ... begrensningene på armene og beina og denne tilsynelatende fremmede med våpen i hånden var i ferd med å angripe henne. Bildene ... omstendighetene og hennes spesielle hemmelige ønsker alle kom sammen for å gi en perfekt stormen av erotikk for henne. Hun kunne ikke hjelpe det. Hennes juice var flyter. Plutselig ble hennes fitte dryppende vått. Ønsket i henne var utenfor skalaen. Hun hadde aldri følt seg så oppvokst i livet hennes.

Hun var helt hjelpeløs. Hennes liv var i hendene hans. Hun var bare et fartøy for hans fornøyelse, for hans glede, for hans å ta. Det var som om hun plutselig ble kastet inn i rommet. Hun flyte i et absolutt vakuum med universets uendelighet rundt henne og slukte henne som hennes ubetydelighet ble en sterk og erotisk virkelighet for henne.

Den han var, var hun hans. Hun var helt og uunngåelig ved hans barmhjertighet. Orgasmiske bølger begynte å løpe gjennom kroppen sin, før han rørte henne. Det var bare ett element som manglet fra denne nesten perfekte opplevelsen for henne.

Han trakk seg tilbake for å beundre både sitt arbeid og hennes fantastiske skjønnhet. I flere minutter så han på som hun vred mot begrensningene. Han beveget seg sakte opp og ned i kroppen hennes. Hans opptreden var både reaktiv og med hensikt. Forventningen av dette øyeblikket sammen med hennes skjønnhet var slik at han stod i hypnotisert fiksering på henne. Formålet med hans passivitet var ment å intensivere og størkne sin dominans over henne. Nå var hun hans ... sinn og kropp og sjel. Obligasjonen var nesten fullført. Bare en ting forblir å bli gjort.

Han tok oljene han hadde brakt, og begynte å gni dem i sin myke og smidige hud, over hele kroppen hennes. Han masserte de oppreistbare brystvorterene, tweak hver som han gjorde og bøyde seg over for å ta dem i munnen, både suger og nipper med tennene. Han løp hendene opp og ned i beina og var spesielt forsiktig med å pusse hendene mot hennes pulserende høyde. Hun rykket med spasmer av glede. Orgasme etter orgasme drev henne dypere inn i sin lille verden.

Munnen hans begynte å sette erotiske kyss på føttene. Han beveget seg med munnen og tungen opp hennes ben til lårene. Han stoppet for å ta med henne

BONDAGE

Etter måneder med frustrert lyst og seksuell spenning var det endelig mulighet. Hun fortalte ham at Rob skulle gå ut av byen på forretningsreise neste uke. Han trodde endelig at de kunne være sammen. Men hun fortalte ham at det ikke ville være mulig. Hennes bil skulle bli i butikken for reparasjoner, så hun hadde ingen måte å komme til ham, og hennes nesey nabo over veien fant seg selv landsbygdens ekvivalent av en "blokker" -kaptein. Hun ville sikkert se en merkelig bil i stasjonen og nevne det til Rob. Han ble ødelagt. Et øyeblikk stakk hans ånd med tanken på å holde henne, bruke henne og besitte henne. Så like fort ble hans ånder dashed som en bølge som krasjet mot en steinete strand.

Robins avreise kom og gikk uten hendelser. Neste dag brøt han med forventning. De snakket om dagen som vanlig, og han nevnte ingenting om hans planer for den kvelden. Hun fortalte at Rob ville være borte i to dager, men hun var fortsatt redd for å handle på hennes ønske om å være med ham.

Solnedgangen var planlagt til 8:29 p.m. men på grunn av husets posisjon i dalen med en liten ås til vest. Lokalbefolkningen kalte kjærligheten "fjell", men de var mer beslægtet med store knolls. Men de hadde råd til en tidlig avbrudd i sollyset og forårsaket dusk å begynne en time tidligere enn resten av det omkringliggende området.

Klokken 9:00 han rullet opp på en vei og plasserte sin bil bak en skog med en trær en halv kilometer fra huset og rundt en kurve, godt ute av syne av "blockwatch" nazisten. Dusk hadde gitt vei til mørket, og han satte tålmodig i bilen sin og snakket henne mens han ventet, men aldri gi et snev av planen. For å sikre sin suksess hadde han sendt en flaske av sin favorittdrikk til kontoret med bud. I teksten hennes hadde hun takket ham og fortalte ham hvordan hun hadde begynt å hengive seg tidligere og ble nu fading med kveldslampen. Femten minutter senere sov hun. Klokken 9:40 han dro fra sin bil og begynte overlandsturen over det høstede feltet Milo og mais. Han reiste seg rundt baksiden av huset til første etasje soveromsvindu som han visste at hun alltid forlot åpent mens hun sov. Med omsorg og lunte han klatret gjennom det åpne vinduet og fjernet stille støvlene og buksene og tømte den lille duffelen han hadde med seg. Den inneholdt "lekene" de hadde diskutert så ofte, men hadde ikke hatt mulighet til å bruke. Det var lær mansjetter, satin tau og bindende tape sammen med Ben Wa baller, massasje oljer og en vibrator.

Han så på henne som lå på sengen. Måneskinnet kaster mystiske men erotiske skygger over rommet og opplyste henne på en slik måte at hun nesten lyste for ham. Hun hadde på seg en overdimensjonert sovekjorte som hadde beveget seg opp i låret nok til å avsløre fraværet av underbukser. Den glatte og tonete rundheten av hennes bare bunn ble utsatt for ham. Han hadde ikke sett henne naken form før dette øyeblikket. Måneder av forventning bor ned på ham. Hans spenning var slik at han knapt kunne holde seg selv. Han visste at han må gjenvinne sin ro og øvelse.

Han gjenopptok sitt forberedte ritual. Dette scenariet hadde blitt gjentatt i hans sinn 24 timer i døgnet de siste to ukene. Det hadde vært kort av en besettelse som nå var i ferd med å bli en realitet.

Med omsorg, presisjon og fokus fra en kirurg tok han hver av sine hender og delikat plasserte en lær mansjett på dem grundig veving kjeden som sluttet seg til dem gjennom sengens åpne hodegjerde.

FETISJ

Musikken var treg og sulten. Det var en kombinasjon av Jazz, Blues og Cajun Zydeco. Luften var fortsatt og tung med fuktighet og undertone duften av dampende seksualitet. Menn og kvinner hadde overfylt stedet tidligere som søkte deres "hookup" for natten. Lysene var lave og kastet en rødaktig glød på hele rommet. En håndfull lånere forblir. De lagde opp to grupper, de kunne ikke "bli heldige" og de som bare var interessert i å drikke. Han tilhørte sistnevnte.

Han satt på enden av baren og så på døren, reminiscing og forutse sitt neste møte.

Han var åpenbart eldre enn henne, men akkurat hvor mye hun ikke kunne bestemme med viss grad. Hun antok at han var eldre enn han oppsto. Smilet hans var levende og ungdommelig. Stemmen hans var dyp, trøstende og beroligende med en sterk og kommanderende kvalitet. Hans salt- og pepperhår og noe robuste egenskaper viste at han var en mann med erfaring med en sofistikert og verdslig luft om ham. Øynene hans var mørke og gjennomtrengende, likevel snille og milde. Det var som om han kunne se inni sin sjel. Hans blikk fjernet henne på en eller annen måte.

Fysisk var han ikke høy i statur, men var fortsatt betydelig høyere enn hennes 5'4 "ramme. Han var ikke tynn, men heller ikke han var groteske overvektige. Hans armer var kraftige og lett i stand til å engulfere og kontrollere henne. Hans hender var forholdsmessige til hans kropp, men de hadde en sensuell kvalitet om dem som hun hverken kunne identifisere eller unnslippe. Hun visste instinktivt at han kunne gripe armen og styrte henne hvor som helst og hun ville overholde. Han kan være den ene ... den hun prøvde å dominere og kontrollere henne. Den hun trengte for å frigjøre den smertefulle underdanige i henne.

...

De møtte gjennom arbeidet hennes. Han var en potensiell klient som besvarte et sendt markedsføringsstykke hun hadde designet. Kjemien var åpenbar og lidenskapen var palpabel som den gjennomsyret luften. Det var noe om ham hun ikke hadde møtt før, en selvtillit som grenser til arroganse ... en intellektuell og seksuell tilstedeværelse som var både fristende og skremmende og kombinert med en mystisk natur som var seg spennende og overbevisende.

Da hun gikk gjennom produktpresentasjonen, noe hun hadde gjort hundrevis av ganger før, lyttet han nøye og fulgte med spørsmål som formidlet sin vits, intellekt og interesse for henne. Han var ikke så åpenbart åpenbar i sin tilnærming, men hans milde mangel på subtilitet trodde hans hensikt og ønske.

Han ba henne om å bli med ham til lunsj og hun ble enige om. Det som fulgte de neste månedene var en rekke daglige e-postmeldinger, tekstmeldinger og telefonsamtaler. Hun kunne ikke motstå involvering med ham. Han forlangte at hun holdt kontakten med ham. Han visste at hun var gift og likevel fortsatte han. Hun fant på en eller annen måte sin fasthet attraktivt. Jo mer de snakket jo mer hun avslørte om hennes "hemmelige" begjær. Han hørte på sin side og belønnet hennes åpenbaringer med sine egne projiserte fantasier om dominans, underkastelse og slaveri. Han fortalte henne om sin reise gjennom mørket ... sine egne ekteskapelige blunders ... hans kamp for å finne sannheten i seg selv ... sin glede og glede for endelig å finne noen som forstod og delte sine ønsker. Men dessverre, hadde det vært for lite for sent?

Hun betrodde sine underholdende begjær og hennes fantasier om å bli utsatt offentlig og brukt av alle som kom nær. Da hun snakket, følte hun at hennes egne juice begynte å strømme og tettheten i hennes lendene vokste som muligheten til å dele hennes hemmelige lyst med et lignende sinn til slutt, tok henne.

Hun ønsket å føle sin vekt og presset ned på henne. Hun ønsket at hans lepper skulle kreve sin overgivelse. Hun ønsket at armene hans holdt henne i et grep hun ikke kunne unnslippe. Hun ville at han skulle ta henne til tross for enhver motstand hun kunne gi. De var en kamp laget i himmelen. Det var bare to problemer ... skjebnen hadde plassert dem i generasjonsrom, hvor forskjellen

BDSM

Måneskinn siktet gjennom trærne, gikk inn gjennom det lukkede vinduet og slo seg på pute og hår. Hennes Auburn låser glanset og reflekterte måneskinnene som tusen tråder med burgunderbånd. Hennes hud skinnet som hennes olivenhud hentet høydepunktene. Hun satte seg i sengen mens hun drømte om hendelsene på kvelden, og et subtelt Mona Lisa-smil hadde sine lepper. Et stønn av tilfredshet og glede rømte henne. Hun rystet litt og sank tilbake i søvn.

Hun hadde tankene til en filosof, en dikters hjerte, en kirurgs hender, en engelens stemme og uskyldens latter. Kroppen hennes var et utsøkt kunstverk som rivaliserte Michelangelo og DaVinci. Hennes treningsbehandling opprettholdt hennes figur som tonet, passform og fast. Hun var utsøkt på alle nivåer fra hennes solbrune olivenhud til hennes dype blå øyne som ville komme inn i en hvilken som helst mann med en puls. Hennes ekteskap var et "arrangement". Det var ikke mye mer enn en forretningsavtale. Hans navn var Rob. Han sørget for henne økonomisk, og hun var på sin side sin trofekone når en anledning rettet mot henne på armen. Hans familie, sammen med henne, trodde de var et lykkelig og ideelt par. Tolv år hadde de vært sammen. De siste ti årene hadde de opprettholdt det offentlige utseende av anseelse og ekteskapelig salighet mens virkeligheten ikke var engang nær. I teorien ga "avtalen" hver enkelt mulighet til å utforske andre veier for seksuell oppfyllelse. Virkeligheten var igjen forskjellig fra teorien. Ut fra gjensidig respekt holdt de en "ikke spør, ikke fortell" holdning.

Hun visste om minst to av hans samtaler. Han hadde mange flere, den kunnskapen hun ikke var interessert i. Hans late "arbeids" netter på kontoret, overnatter forretningsreiser og lørdager "hjelper" venner, spiller golf og spiller poker hun aksepterte som legitim; og noen var. Hun ble imidlertid ikke gitt slike muligheter. I typisk mannlig dobbel standardmode hindret hans sjalusi henne fra å være så fri. Hun bodde delvis med ham uten forpliktelse. Han hadde tatt henne fra forferdet fattigdom og misbruk og ga henne en mulighet for et bedre liv. Den andre grunnen til at hun bodde hos ham var fordi den opprettholde et forhold i hennes komfortsone. De hadde mange fellesinteresser og deres livsstil, mens ikke overdådig, var i det minste behagelig. De hadde et hus ca 20 miles fra byen i et lite semi-landsbygdssamfunn. Det satt på 5 hektar land og var tilstøtende til en State Park, Arboretum og Golf Course. Hun jobbet nær byen som markedsføringsdesigner, og hun trakk sine kunder fra både byen og gården.

Hennes arbeid stiller henne kontinuerlig for å møte mange mulige kandidater for et romantisk interlamer eller seksuelt møte. Hennes skjønnhet var slik at hun tiltrukket en endeløs liste over invitasjoner til å straffe. Fristelser flommet. Hun hadde lyst, lidenskap og kropp av en gudinne. Hun hadde suitors. Det hun manglet var mulighet og rett kandidat. Selv om menn sverget henne som bier til honning, hadde hun ennå ikke møtt en som hun mente var verdt risikoen. Hennes standarder var ikke bare fysiske i naturen. Den som hun ville gi seg til, ville trenge å tjene det riktig. Hennes utvalgte ville trenge å være av overlegen intellekt med en følelse av humor og en lidenskap for livet og henne. I tillegg ville han trenge å forstå og dele hennes spesielle og uvanlige erotiske interesser samtidig som kompleksiteten i hennes forhold til Rob respekteres. Den en trenger Rob kunne ikke oppfylle var hennes dypeste og mest intime ønske. Hun trengte å føle seg dominert, fysisk, følelsesmessig og intellektuelt. Rob var en fin fyr. Han var fysisk attraktiv, sterk og passform, men han var følelsesmessig avhengig og intellektuelt ikke hennes like mye mindre hennes mester.

DILDO

Elektrisitet førte til kraften i buzz, men før vi fikk det riktig, var det mange morsomme feil - for det meste av befuddled mannlige leger. En uhåndterlig dampdrevet enhet, kalt The Manipulator, ble produsert på slutten av 1800-tallet, etterfulgt av en plagsom elektromekanisk vibrator. Til slutt ble den første kommersielle vibratoren som kvinner kunne kjøpe fra kataloger hvor de fikk sine brødrister og strykejern, gjort tilgjengelig av Hamilton Beach i 1902.

Mangfoldet av sexleksaker tilgjengelig nå gjør bransjen mye mer reflekterende over seksuelle realiteter som var mer tabu i tidligere århundrer. Men før vi klapper oss selv på ryggen for hvor langt vi har kommet, la oss feire hva som kom før. Fallusen har vært representert på en eller annen måte, og for en eller annen funksjon - tilbedelse, glede, lykke til, helse - praktisk talt siden dinosaurene roamed. Og menneskelig oppfinnelse viste noen av sine fineste problemløsende ferdigheter når de møttes med doozy av den kvinnelige orgasmen. I antikkens greske tid fikk kvinner seg og hverandre av med skinnbelagte dildoer. Mitt favoritteksempel på dette er Aristophanes 'play Lysistrata, som handler om at kvinner i Athen nekter deres ekters sex i protest mot deres krigsmessige måter. Bytte ut lær til silisium, vi er ikke så forskjellige enn de greske greske kvinnene. Dildoer har selv beholdt sin symbolske betydning for en ny fredsprotokoll mot åpen bærelov. Vi kan alle enige om at la petit mort er bedre enn en ekte død, så disse lekene er en avfront mot vår kulturs tendens til å censurere sex samtidig som det gir voldfri regjering. For å sitere en tidligere professor i klassikere som prøver å forklare det greske samfunns seksuelle frihet til en gruppe undergrader: "Alle har alltid gjort alt sammen med alle." Og alt ser det ut til.

Hva som slår meg om denne morsomme perioden når medisin, psykologi og seksualitet kolliderte, er at mens betingelsene var galt, var bivirkningene av seksuell misnøye så real. Manglende tilgang til seksuell lindring fører til irritabilitet, søvnløshet, ennui, angst og depresjon, og ingen trenger det. Tross alt var det vår gode evne til å skape verktøy som gjør livet enklere og morsommere som gjorde oss menneskelige i utgangspunktet. Noen av verdens første registrerte sexleksaker er ikke så forskjellige enn det vi har nå. Men vi kan alle feire en ting: i 2016 er det mulig å ringe en dildo til en dildo, i stedet for å prøve å overføre den som en medisinsk hysterisk paroksysm-induktor eller en bakmassasje.

SEXLEKETØY

Folk elsker å snakke med forvirrende utseende om det eldste yrket i verden, og de har sannsynligvis rett på tidlig sivilisasjons første forsøk på organisert arbeid som involverer utveksling av organer for varer, eiendom og status. For oss sensualister gir denne uklarheten ikke det mest romantiske bildet av sexs rolle i samfunnet, selv om bordeller, palassdomstoler, haremer og andre steder for sexarbeid er fulle av titlerende, morsomme ideer. Utover transaksjoner mistenker vi at mennesker har hatt rike erotiske liv lenge før de reciterte dikt eller skrev ned kontoer av det, og mens en stor del av levende seksualitet innebærer handel, opererer den også utenfor den. Bevis for å støtte denne teorien finnes i overlevende verktøy fra forhistoriske tider, for eksempel falske representasjoner som tjente flere formål, seksuell stimulering er viktig. Når jeg ser på sexleketøyets historie, er det mest interessert i meg privat fornøyelse som onani; hemmelig, forbudt lidenskap som kjønn som utfordrer sosiale arrangementer; og subkulturer som fetisk kulturer som bringer folk sammen på tvers av rase, klasser og kjønn. Fornøyelse som må tømmes opp blir vanligvis en forseggjort underjordisk kultur hvor smut, rekvisitter, kostymer og leker florerer. Kanskje, jo mer hemmelighetsfulle og undertrykte et samfunn, jo mer rikelig blir seksjonen av sex. Tenk på hvordan møtene til en av de mest undertrykte periodene i den vestlige historien, den viktorianske tiden, ble dildoblonderopptøy, hestepenner og lærrestriksjoner - noe som kan gjenspeile bindingen av nytelse av et klasse-besatt samfunn. Og tilsynelatende snakket de heller ikke om fetishrollen i blomstringenes viktorianske rettferdighet heller. Objekter og apparater av noe slag har vært en del av kjønn uansett de kulturelle verdiene av tiden, og i 2016 er slike gjenstander en robust industri. En av de mest frigjørende effektene av sexleketøy sexleksaker er at når fornøyelse ikke er helt gratis å være alt det kan være, blir folk oppfinnsomme. Det er ikke å si at leker er rett og slett erstatninger eller stand-in for kroppsdeler - som selvfølgelig noen ganger er de - men at like ofte er de ment å øke opplevelser som kroppene våre allerede er i stand til å føle eller føle. eller gjør ting vi ønsker kroppen vår kunne gjøre bedre, raskere, langsommere eller lenger. Når leketøy design fører med kroppen, alle typer organer, og etterlater kjønn og seksualitet ut av designprosessen, skjer det virkelig gode ting. Likevel, markedsføringen ligger bak, med det meste rettferdige par eller femme kvinner på nettsidene og emballasjen. Mens selskaper som Ooh av Jejoue og lar deg handle med Pick n Mix-tilbehør eller tilpasse søket etter den perfekte designen, grupperer de fortsatt mange av lekene av mann og kvinne. Jeg kan tenke meg at en sex avicionado kan gjøre mest mulig noe av dette arbeidet for dem og deres partner på en rekke måter. En g-spot kan være et prostrate, eller en vibrerende pebble kan vandre hvor som helst - men det er en sjanse for at markedsføringen kan føre til en ikke- -hetero kolliderer, noe som er synd fordi de fleste av bransjens største utviklinger presses av smarte sexleksaker fra kritiske samfunn, som Autostraddle og Epiphora. En grunn til det heteronormative bildet er at historien til sexleketøyindustrien er sterkt knyttet til historien om frustrert, for det meste hvite, cis-kvinner som historisk var forstått for å være rett og lider av en tilstand Hippocrates beskrevet i 5. århundre f.Kr. som en " vandrende livmor. "Hippocrates (Hippocra-tease) trodde at kvinners uteri likte å noen ganger opp og gå, spasere rundt ulike deler av kroppen når de leter etter bedre kroppsvæsker. I Europa og USA, for det meste av det 18. og 19. århundre, ble kvinner ikke tenkt å ha seksuell lyst - mannlig utløsning var bra nok for dem! Fordi, som vi vet, den enestående handlingen av mannlig penetrasjon sjelden fører til kvinnel