x

Mr. M. / Blog

New release coming soon!

Hello monsters,

The track with Cristian Parmac is gonna be released finally until this end of the month. I know you all are waiting for this track since last year , well it's finally almost ready for you! :) Shine ON!

Cum privesti? Prin ce ochi?

Bine te-am regasit! Oamenii inca mai simt frica fata de abandonarea in bratele Iubirii Infinite. Si, pe undeva, este ceva absolut normal. Dat fiind faptul ca majoritatea oamenilor cred doar in lumea fizica, perceptia aceasta este de inteles. Am intalnit multe cazuri in care oamenii mi-au spus ca ei cred doar in ceea ce vad. Insa, aici se produce scanteia! Intrebarea urmatoare este: prin ce ochi privesti? Prin ochii fizici? Prin ochii materiali? Prin ochii limitarii? Ceea ce vezi, aceea devii. Daca faci un pas in spate si incerci sa iti reamintesti ca tu esti mai mult decat ceea ce aparentele fizice iti transmit, atunci vei incepe sa prinzi gustul vietii. Daca te vei impiedica pe strada, ce vei vedea in aceasta experienta? Vei vedea ca viata nu te iubeste, sau vei vedea ca viata te iubeste atat de mult, incat tu inca mai existi in urma acelui obstacol? Vei condamna soarta, sau vei multumi pentru faptul ca inca mai traiesti? Fericirea nu poate fi palpata din punct de vedere fizic, insa chiar si asa, fericirea exista. Si nimeni nu poate contesta asta. Visul tau din mijlocul noptii nu exista in lumea materiala, insa asta nu inseamna ca nu exista...

Povestea pietrelor mari...

Un profesor de filozofie, in timpul unui curs, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare si a inceput sa-l umple cu pietre mici de aproximativ 5 cm. Apoi i-a intrebat pe studenti: - Borcanul este plin? Au fost cu totii de acord ca este plin.

Apoi a luat o cutie cu pietricele si le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Desigur ca acestea s-au rostogolit printre pietrele mari si au umplut spatiile ramase libere. Apoi i-a intrebat pe studenti: -Borcanul este plin? Au fost din nou de acord ca este plin. Si au ras.

Dupa aceea a luat o cutie cu nisip si a turnat nisipul in borcan, scuturandu-l usor. Desigur nisipul a umplut spatiul ramas liber. - Acum, vreau sa recunoasteti ca aceasta este viata voastra. Pietrele mari sunt lucrurile importante: familia, partenerul de viata, sanatatea si copiii vostri, lucruri care, chiar daca totul este pierdut si numai ele au ramas, viata voastra tot ar fi completa. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza: slujba, casa si masina. Nisipul reprezinta lucrurile mici, care completeaza restul.

Daca puneti in borcan mai intai nisipul, nu mai ramane loc pentru pietrele mari si pentru pietricele. La fel se desfasoara si viata voastra: daca va consumati timpul si energia cu lucrurile mici, nu veti avea niciodata spatiu pentru lucrurile importante. Fiti atenti la lucrurile care sunt esentiale pentru fericirea voastra. Jucati-va cu copiii vostri, faceti-va timp pentru controale medicale, duceti-va partenerul la dans. Va ramane mereu destul timp sa mergeti la serviciu, sa faceti curat in casa, sa dati o petrecere sau sa duceti gunoiul. Aveti grija de pietrele mari in primul rand, de lucrurile care cu adevarat conteaza. Stabiliti-va prioritatile, restul este doar nisip…

Un student a luat borcanul, care cu toti erau de acord ca este plin, si a turnat in el o sticla de bere. Berea a umplut spatiile ramase libere si a umplut cu adevarat borcanul.

MORALA: Nu conteaza cat de plina iti este viata, mereu ramane loc pentru o bere!

New track on web soon!

Hello Monsters! New hot track coming soon, a colabo with one of the last year X Factor's finalists from Romania, Cristian Parmac. The track has a special story,it's gonna be in English and it's my letter to my most beloved thing in the world ... "miss Music"! Stay tuned!

"Goleste-ti ceasca"

Exista o poveste straveche Zen care zice cam asa: Un tanar a citit toate cartile pe care le-a putut gasi despre Zen. A auzit apoi de cel mai mare maestru Zen, si a reusit sa obtina o intalnire cu el pentru a invata de la el. Cand s-au asezat, tanarul a incepul sa-i spuna maestrului tot ce stie si a invatat el despre Zen, din cartile lui, spunand ca Zen inseamna asta si Zen inseamna aia, si asa mai departe... Dupa putin timp, maestrul Zen il cheama pe tanar sa serveasca un ceai, dupa cum era obiceiul. Incepe ritualul de servire a ceaiului, cum era obiceiul, in timp ce tanarul observa cu atentie, nu zicea nimic, numai se apleca cand era servit. Maestrul incepe sa toarne ceai in ceasca studentului. A turnat pana la umplere si apoi a continuat sa toarne. Ceaiul a trecut de marginea cestii si a inceput sa curga pe masa. Maestrul a continuat sa toarne in timp ce ceaiul a inceput sa curga pe podea. Intr-un final, studentul nu s-a mai putut abtine. A urlat, "Opreste-te! Opreste-te din turnat! Ceasca este plina - nu poate intra mai mult in ea!". Maestrul s-a oprit din turnat si a zis: "Exact ca si aceasta ceasca, mintea ta este plina de propriile opinii si pareri. Cum poti sa inveti altceva, pana nu iti golesti prima data ceasca?".

Week-end is near

Stay strong people, we is almost here!

As we dance through time

"Holding words in my hand

my body's on the ground

head stuck in the clouds

tryin to dodge the sun light

on my way to see the moon

he always had a better story

of how theirs so much love & no glory

he always reminds of how theirs two side

1 side they see & the side I see"

▀█▀ █▀ █_█ ▀█▀ █▬█

••••Я Ξ √ Ω L U T ↑ ☼ N••••.

Veritas et amor omnia vincunt.