x

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden / Blog

NEW VIDEO FROM VESTLANDSFANDEN

"Sitt heilt i ro" is a new video from folk-rock band Vestlandsfanden. The song is from album "Lika gla`" released 7. april 2014.

kenneth.egge
kenneth.egge  (about 3 years ago)

Fantastisk bra sang. Helt konge.

"Lika gla" Ny CD med Vestlandsfanden

Vestlandsfanden er nå i innspurten med sin nye produksjon "Lika gla`" Den har releasedato 7 april 2014 og etterfølges av en liten lanseringsturnè på Vestlandet.

Vestlandsfanden på NRKTV1

Vestlandsfanden spiller live på NRKTV1 "Sommeråpent" lørdag 3. August. Folk-rock bandet har fått mye positiv tilbakemeldinger etterat NRK tidligere i sommer viste dokumentarfilmen "Fandens virkelighet".

DVD "Opp med hendene" Vestlandsfanden

Live DVD med Vestlandsfanden er nå i salg. Konserten er innspilt i Vossasalen, Park Hotel Vossevangen. Her finner du en rekke klassikere i rå og usminket versjon. Plukka plommer i Hardanger, For livets glade gutter går solen aldri ned, God som gull, Brenn alle bruer, Flytta for meg sjøl m.fl spilles for et entusiastisk publikum http://www.rockfarm.no/Shop/List/DVD/13/1

Currahee i salg

Currahee har nå vært i salg siden 14. mai Tilbakemeldingene er strålende og spesiellt gode tilbakemeldinger har vi fått på singelen "Våre barn". Vi skal nå finne radiosingel nr 2 og er takknemlige for innspill. Hvilke låt synes du er den beste til å gi ut som radiosingel nr 2.

Våre barn

New CD single Våre barn is out on radio

Vestlandsfanden

Working with new songs

kenneth.egge
kenneth.egge  (about 3 years ago)

.