Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

Mr. M. / Press

“Raw-Underground va prezinta o piesa, marca Mr.M in colaborare cu Cristian Parmac, finalistul de la X Factor. Mai multe detalii gasiti in descrierea piesei pe pagina de Youtube. Va dorim auditie placuta! Pace!”

“Mr. M prezintă astăzi o nouă piesă publicului. Vă invităm să ascultaţi „Dear Miss Music”, melodie care a fost realizată la Drum Box Production, produsă de Andrei B. Invitat pe acest material îl veți regăsi pe Cristian Parmac, unul dintre finaliștii X Factor 2011. Audiție plăcută!”

“După succesul de care s-a bucurat în urma colaborării cu casa de producție Drum Box Production și trupa Hara pentru piesa “Totaya Ye“, Mister M revine cu o nouă piesă proaspăt scoasă din cuptorul casei de producție mai sus amintite. Aceasta se numește “Dear Miss Music“, este un featuring cu finalistul X Factor Cristian Parmac și reprezintă o scrisoare a lui M către dragostea sa, muzica…”

“Piesă nouă Mister. M feat. Cristian Parmac – “Dear Miss Music”! Citeste mai mult pe REALITATEA.NET”

“Piesa este realizată în colaborare cu raperul român Mister M (are 3 single-uri semnate cu Island Def Jam Music Group UK, a făcut parte din 2 trupe, una rap,Karakteristik), şi un proiect cu Red House, Nr. 1 în top Experimental Reverbnation - Londra,UK)”

“Drum Box Production prezintă noul single şi videoclip Hara – ”Totaya Ye”! Piesa este realizată în colaborare cu raperul român Mister M (are 3 single-uri semnate cu Island Def Jam Music Group UK, a făcut parte din 2 trupe, una rap,Karakteristik), şi un proiect cu Red House, Nr. 1 în top Experimental Reverbnation – Londra,UK)”

“Totaya Ye is the new single for Hara in collaboration with Mr. M. and DrumBox production. A Rival Film Production / Postproduction / 2012.”

“Watch the latest NME videos, music videos, video interviews, live music sessions, music news and bands onstage around the globe.”

“Dupa colaborarea cu Hara pentru Totaya ye , MR. M. apare pe o noua colaborare, de data asta cu un nume mai putin cunoscut din zona underground pe nume Gidescu. Piesa se numeste Gidescufeat Mr. M. -Insomnia .”

“Mr. M lanseaza o noua piesa, intitulata Show me LOVE, piesa reprezinta cel de-al treilea single al artistului!”

“Trupa Hara s-a întors! Băieții tocmai au lansat un nou hit intitulat Totaya Ye, iar alături de el un videoclip foarte haios și plin de energie pozitivă. La fel de pozitiv este și mesajul piesei care ne îndeamnă să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții fără a pune preț pe lucrurile materiale. Îmbrățișăm cu multă căldură acest sfat și vă invităm la 4 minute de voie bună ascultând noua piesă semnată Trupa Hara feat. Mr. M – Totaya Ye. Enjoy!”

“Continuam seria articolelor cu artisti noi sau mai putini cunoscuti. Astazi va prezentam: Mr M - Un gand fuge la tine. Piesa este produsa in ianuarie 2010. Omul face parte din Karakteristik, insa lucreaza la materialul solo.”

“Dupa ce-am ascultat de cateva ori teaser-ul am stiut ca o sa sune bine melodia lui Mr.M. Acesta a lansat piesa “Un gand fuge la tine” saptamana trecuta si pentru ca imi place cum suna, am zis sa o impartasesc si cu voi.”

“Videoclip in premiera la Neatza! Hara feat. Mr M - "Totaya Ye"”

“Drum Box Production ne-a prezentat in octombrie ultimul single si videoclip semnat Hara – Totaya Ye realizat in colaborare cu rapperul Mister M care are 3 single-uri semnata in Marea Britanie la activ. Totaya Ye a fost produsa de Octav Paul (a avut numeroase colaborari cu label-uri indie din Germania, Spania, UK, Olanda si totodata este primul producator din Romania care a dus proiectul SoundCloud Meetup la nivel de workshop deschis publicului in Kristal Glam Club).”

“Mr. M – I died in your arms tonight (muzica noua) Am deosebita placere de a va prezenta un nou promo din partea lui Mr. M, intitulat I died in your arms tonight! Materialul este un live studio promo pentru 2012 pe un instrumental facut deja celebru de alti artisti si prezinta o parte din versurile prezente pe alte piese. PLAY!”

“Mr. M. - I died in your arms tonight (live studio session)”

“Eladio prezinta Hip hop din Romania! SECȚIUNEA DEMO: Gidescu cu Mr. M. - Insomnia”

“Insomnia”

“Dupa colaborarea cu Hara pentru Totaya ye , MR. M. apare pe o noua colaborare, de data asta cu un nume mai putin cunoscut din zona underground, respectivGidescu. Titlul piesei este Insomnia.”