Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Kill with Hate / Press

"Nem vitás, az idei esztendő legjobb hazai death metal alkotása a Voices Of Obliteration, amely nyugaton is megállja a helyét, verseny- és piacképes, köröket ver a tucat, jellegtelen, unalmas halál fém alkotásokra. Csak így tovább srácok, ne engedjetek a minőségből a jövőben sem."

“A Voices of Obliteration 2012 legerősebb hazai death metal produkciója, és nyugodt szívvel jelentem ki, hogy a nyugati mércének is megfelelő teljesítményt hallhatunk a dalokon.”

"Örömmel tudatjuk veletek, hogy a hazai death metal egyik legmegbízhatóbb és leginkább reményteli bástyája, a Kill With Hate befejezte első nagylemezének munkálatait Siminél, a No Silence-ben. A Voices of Obliteration címre keresztelt kiadvány egy vallási fanatikus gyilkos sztoriját meséli majd el, aki Isten haragját véli hallani, és mindezzel a főhős szemszögén keresztül találkozunk."

"Kill With Hate, while dabbling quite skillfully in 10 ton breakdowns and chilling atmospheres, really excel the most in the art of kicking your ass with sheer brutality, mostly by means of speed. The track “Family,” for example, is one of many two minute ass-kickings on this 19 minute album that absolutely destroy the listener with effortless and consistent speed and power."

"Állat egy lemez, színvonalban simán körözi nemcsak a hazai – sőt, véleményem szerint itthonról egyedül a Depths of Depravity lassacskán megjelenő hármas korongja szoríthatja meg őket –, de a külföldi mezőny jó részét is. Egyedül azt sajnálom, hogy egy ilyen kaliberű anyaghoz nem találtak kiadót, bár a CD-R formátummal – amihez jár egy négy oldalas booklet, benne a szövegekkel – is kiválóan lehet amortizálni a környezetet. Vegyétek meg, töltsétek le, vagy akármi, de érdemes rászánni az időt és legalább egyszer élőben is megnézni a srácokat."

"A Kill With Hate 19 perces debüt EP-je már nem egy hobby/poén csapatot mutat, hanem egy olyan bandát, amely készen áll arra, hogy újabb kegyetlen csapásokat mérjen a „jó ízlésre”. Igaz, hogy Khrul távozott a dobok mögül, de továbbra is ír dalszövegeket a társaságnak, és utódjára, Turcsák Turi" Bencére (szintén ex-Limb for a Limb) sem lehet panasz. A lényeg, hogy a remek hangzású death/grind kedvelői nyugodtan ismerkedhetnek a Kill With Hate zenéjével."