x

Iulian Serban / Press

“Serban, ca Madonna: milioane de vizualizări pe youtube Iulian Şerban a depăşit 1.100.000 de vizualizări cu melodia “Sus în cămin”, compusă şi intepretata chiar de el. “Nu am făcut nimic deosebit pentru a promova piesa. Am urcat-o pe youtube anul trecut şi se pare că oamenilor le-a plăcut”, a declarat Iulian Şerban. Cele 1.100.000 de vizualizări arată că piesa lui Iulian Şerban a fost ascultată de mai multe ori decât melodiile unor trupe celebre. Fost şef al Casei de Asigurări de Sănătate este pasionat de muzică şi şi-a amenajat acasă un studio propriu. “Eu compun muzica şi versurile, eu cânt, fac orchestraţia şi apoi mixajele pentru clipuri”, a explicat Şerban.”

“Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate este mare pasionat de muzica. Medicul Iulian Serban si-a indeplinit visul din tinerete: a inregistrat un album intitulat MADE IN IASI. Versurile cantecelor sunt inspirate din perioada studentiei, cand mergea el la fete sus, in camin. Directorul spune ca melodiile au fost compuse in tinerete, dar abia acum a reusit sa le inregistreze intr-un studio improvizat acasa. Albumul lui Iulian serban contine opt piese: Sus in camin, Fata din povesti, Un cal de tara, Imi pare rau, Sus in camin club mixt, In zori, Wonder why, Drums in chorus. Sursa de inspiratie a fost chiar sotia sa, Raluca, fata dupa care tinjea atunci cind a scris versurile si careia i-a dedicat albumul. ”

Tele M

“Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Iulian Şerban (50 de ani), a postat mai multe melodii pe YouTube. Spune că acestea sunt compuse în urmă cu 30 de ani şi că abia acum a reuşit să le înregistreze. "Este un vis de-al meu din tinereţe de-a înregistra un album. Sunt melodii compuse în urmă cu 30 de ani, în adolescenţă. Acum am reuşit să le editez şi să le orchestrez. L-am înregistrat acasă", a spus şeful CJAS, care a recunoscut că este pasionat de muzică şi că a cântat aceste melodii şi la petreceri alături de prieteni. Albumul "Made in Iaşi" cuprinde opt melodii. Şerban a afirmat că CD-ul l-a oferit cunoscuţilor şi prietenilor gratuit şi că nu vrea să facă bani din comercializarea lui. "Dacă mai am timp voi mai înregistra unul. Pe astă l-am făcut în câteva luni. Am vrut să fie gata de ziua soţiei", a spus Iulian Şerban. Acesta a mai adăugat că vrea să-i ajute şi pe ieşenii necunoscuţi, pasionaţi de muzică,”

Adevarul

“Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Iasi, democrat liberalul Iulian Serban a facut public hobby-ul de care pana acum nici ca am fi banuit ca il poate avea. Acesta si-a dezvauit “talentul” muzical intr-un videoclip postat pe youtube. Prima piesa a sefului CJAS este intitulata “Sus in camin” si este realizata din mai multe imagini funny luate de pe internet. ”

“Directorul CJAS Iasi, Iulian Serban s-a apucat de cantat (VIDEO)”