Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

Hiidensointi / Press

“Ovia ja aikoja Toteutus on kansia myöten viimeistelty, nyt sanat löytyvät tyylikkäistä vihertävänharmaista kansista. Entä sitten asia, jonka puolesta jaksan jankata kyllästymiseen asti, eli sisältö? Ennen siihen uppoutumista teen tunnustuksen: huijasin, kun kerroin kuunnelleeni alustuksena Hiidensoinnin ensimmäistä kiekkoa. Oikeasti palasin siihen vasta pyöritettyäni tätä uutuutta muiden puuhien taustalla muutaman varvin verran. Noiden sessioiden tuloksena takaraivoon iskostuivat adjektiivit ”sähköinen” ja ”tasainen”, jopa ”tavallinen”. Tällainenko Hiidensointi todella oli? Palasin esikoiseen muistikuvieni kirkastamiseksi ja perspektiivin saamiseksi. Samalla palasin 70-luvun alkupuoliskolle, tuohon jo alussa kuvailemaani rajattomuuden, etsimisen ja viattomien kokeilujen aikaan. Levyn vaihto uutuuteen, ja siirryin 80-luvulle: ammattimaisempi, puleeratumpi, suoraviivaisempi. Sähkömittari on tämän levyn äänityksissä pyörinyt aiempaa kiivaammin. Siit”

“Musiikillisilta lähtökohdiltaan Hiidensointi edustaa pitkälti juuri niitä arvoja, jotka minunkin on helppo allekirjoittaa. Bändi on rohkea, ennakkoluuloton ja tekemissään tosissaan. Se haluaa etsiä rajojaan ja luoda jotakin uutta, kestävää. Tarjota omaehtoisen vaihtoehdon nykypäivän musiikkitarjontaan ja erilaisille soittolistoille. Hyvin pitkälti kyse on samasta perusasenteesta, jolla punk kuoppasi reilut kolme vuosikymmentä sitten progen…”

“And what does they say from us at Progarchives...”