Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
Equicez

Equicez

Hip Hop Oslo, NO  NO
Thrash Metal - Featuring Rock & Smoothe Da Hustler
Take Me Back featuring Sisi

Shows

 • 2014

  Feb 15

  Drammen, NO | 8:00pm

  To av landets råeste rapgrupper forener krefter! Med sjangertro utgivelser og bejublede konserter har DRM Klikk for lengst markert seg utenfor Drammen. Ormstunge, Ole O og Phreske Phred har blant annet jobbet med produsentene Tommy Tee, Jester og Adonis, og levert en av de sterkeste rapskivene i 2013, «Ord». Dette er hip-hop sånn det skal være, med harde beats og flows i sentrum. Rein maggi! Gutta er også aktive som dommere og deltakere i battle-rap serien Skeez TV på VGTV, hvor Ormstunge har blitt en favoritt. Trioen har utviklet et tight og energisk sett, og ser nå frem til å vende hjem for å snik-ektifisere Union Scene! Enhver som har sett Equicez live etter «comebacket» i fjor, kan bekrefte at gutta leverer 100%, med et av de mest energiske showene i norsk hip-hop. Selv om EQ spiller med et klassisk hip-hop oppsett, med DJ og to rappere, appellerer de likevel til mye mennesker utenfor hiphop-miljøet. Skatere, punkere hip-hop folk og metalfans er alle like vanlige på en Equicez-konsert. Bandet slapp «Stage Of Extinction» i sommer, nesten nøyaktig ti år etter de slapp den legendariske «State of Emergency – Generation Equiz».

 • 2014

  Feb 6

  Oslo, NO | 8:00pm

  To av landets råeste rapgrupper forener nå krefter! Med sjangertro utgivelser og bejublede konserter har DRM Klikk for lengst markert seg utenfor Drammen. Ormstunge, Ole O og Phreske Phred har blant annet jobbet med produsentene Tommy Tee, Jester og Adonis, og levert en av de sterkeste rapskivene i 2013, Ord. Dette er hip-hop sånn det skal være, med harde beats og flows i sentrum. Rein maggi, rein ruttine. Trioen har utviklet et tight og energisk sett, og ser nå frem til å snik-ektifisere John Dee! Deres seneste album Ord (MRD Musikk) ble tatt godt i mot av nye og gamle fans og er tilgjengelig i iTunes, Spotify, WiMP og Musicnodes. DRM Klikk ble dannet i 2008 og gruppa lanserte sitt debutalbum ÆØÅ i 2011 (MTG Music). Gutta er også aktive som dommere og deltakere i battle-rap serien Skeez TV på VGTV, hvor Ormstunge har blitt en favoritt. De negative kidsa i Equicez som sverga på at de skulle være barnslige mennesker så lenge de levde er tilbake. Og jada, også de vokste opp til slutt, men så mye mer positive har de ikke blitt. Dette er ikke glad-rap. Det er danse-med-djevelen. Det er darkness. Stagediving ut i moshpits. Det er tilbake til før i tida. Da rap fortsatt var hardcore .Equicez slapp Stage Of Extinction i Mai 2013, nesten nøyaktig ti år etter de slapp den legendariske State of Emergency – Generation Equiz på Pass It Records. Med oppfølgeren viste Equicez at de ikke har tenkt å gå noe stillere i dørene denne gangen enn de gjorde for ti år siden. Etter et soloalbum hver, er både Axel og Zobon mer sultne enn noensinne. Enhver som har sett Equicez live etter ”comebacket” i fjor, kan bekrefte at gutta leverer 100%, med et av de mest energiske showene i norsk hip-hop. Selv om EQ spiller med et klassisk ”hip-hop oppsett”, med DJ, og to rappere appellerer de likevel til mye mennesker utenfor hip hop miljøet. Skatere, punkere hip-hop folk & metal fans er alle like vanlige på en Equicez konsert. Så nå rydder vi bort bløtkaka og partyhattene fra barneselskapet. Skrur opp volumet. Plukker fram litt godt gammeldags samfunnshat, en dæsj støy og to porsjoner bråk. For nå smeller det. Stage Of Extinction * Force Majeur finner du i iTunes, Spotify, WiMP og på CD og vinyl hos Platekompaniet. Torsdag 6. februar blir med andre ord en kveld for alle musikkelskere som liker det brutalt og ærlig!

 • 2013

  Aug 17

  Oslo, NO | 12:00pm

  http://www.mela.no

Photos

 • Hardcore Encore cover by Kamuflasje
 • Negative Kids
 • Live From Pass It

About

Label: Knirckefritt

Manager: Torstein@knirckefritt.no

Bio: I 1993 blir Xtra Crew starta av Axel og Geir.

I 1998 droppes demoen "Sliter".
Demoen inneholdt noe av demo materialet de jobba med på den tiden.

Samme året spilte de shows overalt i nærområdet, vant UKM på Kobotn og blei ofte sett på random freestyle sessions i Oslo.

De skifter navn fra Xtra C...See Full Bio

Icon twitter Icon facebook

Status

Loading...

Recent Blogs

Stats

 • Song Plays 221
 • Video Plays 79
 • Total Fans 4,442
 • ReverbNation Fans 31
 • Facebook Likes 2,183
 • Twitter Followers 1,690
 • YouTube Subscribers 524
 • Widget Impressions 27

Fans