Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

DAVORIN GRABOVAC / Press

“Na izložbi slika Kate Đonko iz Konavala koja momentalno živi u Kninu svoj novi CD predstavio je kninski čovjek Davorin Grabovac. Riječi za "Da si ti more" napisala je slikarica Kate Đonko, a svim ostalim pjesmama na CD-u autor je Davorin Grabovac. Neke pjesme je na promociji sa autorom izvodila i Željka Lovretić.”

“Uvečer u 17,00 sati 02. 08. 2008. godine u prostorijama KUD-a "Napredak" Kate Đonko je održala izložbu svojih slika, a Davorin Grabovac je promovirao svoj novi CD pod nazivom "Da si ti more". Riječi za naslovnu pjesmu ovoga CD-a napisala je slikarica Kate Đonko inače rođena u Konavlima, a sve ostale pjesme je napisao sam autor Davorin Grabovac. Uz razgledavanje galerije slika goste je zabavljao autor pjesama uz pjevačku pratnju gospođe Željke Lovretić. Nakon programa autori su sve prisutne pozvali na zakusku i piće na što su se svi rado odazvali. Zadovoljni posjetom autori su se samo smješkali, a na licima im se odražavao ponos i veselje zbog tolike pažnje koju su im dali građani Knina. Zašto ne, ipak su to naši sugrađani i mi boljih umjetnika nemamo.”