Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x
Buso von Kobra

Buso von Kobra

Rock / stoner Budapest, HU  HU

Shows

 • 2013

  Apr 19

  Budapest, HU | 8:00pm

  Isszonytató rockbuli a Kínaiban ahol fellép a Where is Cooper - Alice Cooper Tribute band valamint a Buso von Kobra ! Lesz még temérdek ZS kategóriás film és rúdtánc !

 • 2013

  Jan 18

  Budapest, 1195, HU | 8:00pm

Comments

Add Comment
 • Vörös Kaktusz (Artist)
  Vörös Kaktusz
  Jó cucc! :)
 • Buso von Kobra (Artist)
  Buso von Kobra
  http://www.heavyplanet.net/2013/03/new-band-to-burn-one-to-buso-von-kobra.html
 • Buso von Kobra (Artist)
  Buso von Kobra
  The Kobra has attacked Greece ! :D http://welcometothevoidgr.blogspot.gr/2013/02/bands-to-check-outbuso-von-cobra-six.html

Photos

About

Sounds Like: Kyuss, Clutch, The Quill, Corrosion Of Conformity, Unida

Bio: Drop tuned guitars, melodic vocals, mid-tempo songs, straddle-legged epic rock poses, lot of beer and energy drink, and some spirit.In 2008 these things blended together in the Buso Von Kobra feeling. Since then we added visual effects, special montages from classic Z-category movies by Ed Wood (...See Full Bio

Icon facebook Icon facebook Icon facebook Icon myspace Icon soundcloud

Status

Loading...

Press

“ROCK STATION - LENDÜLETES RÁKENDROLL Igen nehéz volt a Buso von Kobra zenekarról bővebb információt összeszednem. Nem mondható, hogy „agyonspamelnék” az internetet, mindenféle zenei oldalakon profilt létrehozva, de végül is, igazuk van: a zene az igazi reklám, és az azért, leszögezem az elején: jól sikerült. Vannak hibái, de ahogy a szerkesztőségünkhöz címzett levelükben írták: arra kiválóan alkalmas, hogy eldöntse az emberfia, tetszik neki ez, vagy nem. Nekem tetszik. A tovább után le is írom, hogy miért.Kritikusként, vagy legalábbis abban a szerepben tetszelegve az ember kényszerszerűen műfajokat akar meghatározni. Ugyan ez a való életben működik a legkevésbé tisztán, egyértelműen, de mégis. Ebben az esetben a stoner rockot mondanám, leginkább ebbe a műfajba sorolnám a zenekart. (még akkor is, ha a stonerrock.com tavaly novemberben hivatalosan bejelentette a végét) Albumot nem említenék, ugyanis albumcímet nem talált”

— Rock Station

Recent Blogs

A meló !
Jun 22, 2013

Dolgozunk az új anyagon ősszel már hallhatjátok is ! Üdv , Kobrák !