x

Artmade / Press

“Kristianstadsfansen kommer att känna igen sig om de zappar över till den nya tv-serien "Brew Masters" på Discovery Channel. De amerikanska programmakarna har nämligen fått upp ögonen, och öronen, för hemmabandet Artmade...”

“Förra året gjorde Kristianstadbandet Artmade en avstickare från Stora Torg till Tivolirock. I år är de tillbaka igen för att bjuda hemmapubliken på något utöver det vanliga. – De som kommer i kväll kommer att uppleva Artmades fetaste konsert någonsin, lovar bandets manager Carl Bruce.”

“Kristianstadsbandet Artmade toppade på onsdagen listan för bäst säljande rocklåtar i Sverige på Itunes. Det gäller låten med namnet "Never again", som hade sålts i fler mp3-filer än låtar av artister som Journey och OneRebublic.”

“Aldrig har nog benämningen poprock varit mer passande än när det kommer till att beskriva Artmades femte album ”1614”. Det är snällt men ändå med spjuvrigt klös, strömlinjeformat men inte utan poänger och popnördigt utan att sitta fast i dammiga skivbackar och kläder från Myrornas.”

“Hur ofta är det man får ett mejl från en av världens största producenter och dessutom tar det på allvar. – Det är klart man blev lite skeptisk när man läste mejlet från Beau Hill. Man fattade inte riktigt vem det var man egentligen pratade med. Men vi förstod ganska snabbt att det var seriöst och att han verkligen ville jobba med oss, säger Carl Bruce manager.”

“En producent som jobbat med många världsberömda artister mejlar plötsligt ditt band för att han vill samarbeta. Kanske låter det som en dröm. Men för Kristianstadbandet Artmade är det verklighet.”

“Lokala rockhjältarna i Artmade har blivit headhuntade av amerikanske musikproducenten Beau Hill, som med över 20 låtar på Billboards topp 100-lista fick tips om Kristianstadsbandet via en radiostation i Texas.”