Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

The Involution / Bio

2001-2006-ig DetoxBojz, innentől The Involution néven tevékenykedünk. A jelenlegi felállás 6 esztendeje változatlan. Az évek során rengeteget koncerteztünk, főként a fővárosban és fellépői voltunk olyan rendezvényeknek, mint a 2007-es Sziget Fesztivál, vagy a 2008-as Rockmaraton. Az alacsony érdeklődés és egyéb elfoglaltságaink miatt 2008-tól radikálisan csökkentettük a koncertek számát, így viszont jóval többen is látogatják azokat.

Több demó próbálkozás után végül 2008 folyamán született az első, 5 nótát tartalmazó kislemez, melynek minőségével végre elégedettek vagyunk. 2010 tavaszán jelent meg a zenekar első nagylemeze a 2008-as és a 2010-es kislemezek összeolvasztásából, melyhez a Souls for Sale című nótára videoklip is készült.

Igyekszünk minél több stílust és hatást belevinni a zenénkbe, így jóformán minden dal különbözik a többitől. Bár Magyarországon ez garancia a sikertelenségre, minket a zenélés öröme és nem a sztárság utáni vágy hajt. Olyan srácok vagyunk, akik szerint egy nóta zenéje fontosabb a szövegénél - és annak nyelvénél (!) -, akik nem parádéznak a világot jelentő deszkákon, csak egyszerűen teszik a dolgukat. Szeretünk provokatívak és gondolatébresztőek lenni, de színpadiaskodás helyett inkább a magunk szerény módján.

Aki úgy érzi, azt szeretettel várjuk fellépéseinken!

General Info

Band Members
Gergely Barath - Drums, Mate Mayer - Bass/Vocal, Adam Gulyas - Guitar
Artist Name
The Involution
Home Page
http://www.reverbnation.com/theinvolution
Active Since
05/01
Genres
Metal / Rock

Contact Info

Location
Bp, HU

Similar Artists

  • Rage Against The Machine
  • Metallica
  • System of a Down
  • Nirvana
  • The Subotage