x

ZUD / Bio

Our music is a mix of different electronic-musical genres with different branches of heavy metal. In this underground production, behind the energetic and pretty unfriendly music work the thoughts of a cruel and an even more likely vision.
ZUD gives us insight into a possible vision. Its basic question is: where is humanity heading, and for how long can humans be considered humans considering today's technical development? The basic theme is built around the "Machine Born", when the human soul is given the opportunity to exist in a new form. We are trying to find answers to what will go on in people's souls and how this would affect humanity. What tools would the most ruthless race on this Earth choose to alter its environment when existing in the form of steel and silicon instead of flesh and bones?

---

Zenénkben különböző elektronikus-zenei műfajokat keverünk a heavy-metal különböző ágaival. Ebben az underground produkcióban az energikus és meglehetősen barátságtalan zene mögött egy kegyetlen és annál valószínűbb jövőképről született gondolatok dolgoznak.
A ZUD egy lehetséges jövőkép mögé tekint be. Alapvető kérdése, hogy merre tart az emberiség, és a technikai fejlődés mellett meddig ember az ember? Az alapvető téma a „Gép születésére” épül, mikor az emberi lélek lehetőséget kap arra, hogy új formában létezzen. Próbálunk válaszokat keresni arra, hogy mi történne, hogy mi fog történni az ember lelkében és ez miként érinti az emberiséget. Vajon a Föld legkegyetlenebb faja milyen eszközöket választ a környezete átalakítására, ha hús és csontok helyett acél és szilícium formájában létezik?

General Info

Band Members
Bencsik 'Becse' Gergely - programming, vocal, Rab 'Kraaken" Attila - Bass, Eckert Attila - guitar, Betti Monoszlai - drums, Fülöp 'Cannibal' Norbert - guitar
Artist Name
ZUD
Profile Page
https://www.reverbnation.com/zud
Active Since
02/12
Genres
Metal

Contact Info

Location
-, HU
Manager
Becse