x

Teuas brutal death / Bio

*PENGKUH NANGTUNG NAJAN
KAREK SIRUNG*CADU GALINDEUNG NAJAN ALAM ENDER*

SAMPURASUN*TEUAS*,,kuat,,metal,,keras,,Strong.kaula tie jawa barat kota bandung tepatna tie kampung Cicalengka ngawitan taun 2006 gembox/dodon yawalakeun band death metal kaburadol Alias"Kalaborasi"jeung seni sunda"sundanese brutal death 'Genre' gmx(bass)/dodon(vocals) neang jung ngulem baraya-baraya sejena'Personil' jang yawalakeun musik death metal nutos panceg namina yeta Tueas tea.ayana Aep ohank(guitars) jeung nazep(drum).kaula jeung rengrenggan"Teuas"ngawitan ngumpulkeun tembang jeung nada-nada jang band death metal nudihijikeun jeung seni musik sunda,sundana aya:karinding,kacapi,empet,kendang penca,teuhilap tembang-tembang death metal naoge sapertos :dying fetus,suffocation,brujeria,,tehilap seuer oge ngawanggun jeung kokolot'nungeus miheulaan saacan Teuas aya yeta kang impecatory,,Araknoid,kang jasad,forgotten,rengrenggan uber nusejena.mugia sadaya masih dipasihan pituah teras teuhilap oge tembang-tembang sunda nudidanggu keun kurengrenggan sapertos:doel sumbang,barakatak,darso,nining maida,nano s,
nudi wanggun tembang-tembang Teuas yaeta "Jabrig Peot(empet/toleat),Empat penjuru(bass awi/gitar awi),Makan tulang kawan(karinding)nusejena,,moal seuur saur deui kahatur ka:Ema kaula sadaya sinareung Bapa,,kahaturan baraya nusasareunggan ngawanggun band Teuas iyeu,,deni vikun(voc),andre(try of kill),diky,zambiola,cecep(decry),udel(sundametal),jerat,try of kill,decry,markipat karinding/angel,dens(jagober),lashMaajesty(ghotic),bakiak,tikuskampung nusejena loba.,jeung kokolot sunda sarada awi..mugia nudipikahareup jang kareupna yuhunkeun pidoana kangge kalanggeungganna/kalancaranna.Amin..hell yeah.RAMPES.
Genre:
Sundanese Brutal Death
Anggota:
Dodon teuas:Vocals/Drums
Gembox :Bass/Backing vocals
Bims-ompnk :Guitars

GRINDER FUCKIN CORP

General Info

Artist Name
Teuas brutal death
Profile Page
https://www.reverbnation.com/teuasbrutaldeath
Active Since
07/06
Genres
Metal / Death Metal / Death Metal

Contact Info

Location
Cicalengka, ID