Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Arizóna / Bio

A zenekar megalapításának ötlete Maja és Hajas fejéből pattant ki 2008 telén. Elhatározták, hogy megkeresik a megfelelő zenészeket ahhoz, hogy egy pop-rock stílusú zenekart összehozzanak.

Elsőként Fecóra találtak rá, akinek épp akkor oszlott fel zenekara, így igent mondott a felkérésre. Hajasnak közben eszébe jutott, hogy korábban iskolatársával volt egy kezdetleges „metál" zenekaruk, így felkereste egykori gitárosát, Johnnyt, aki örömmel csatlakozott. Az első próbák a fenti négy fővel zajlottak, de rövid időn belül egy ismerősön keresztül megtalálták Gabeszt, aki egyedi stílusával új színt hozott a zenekarba. Már csak egy dolog hiányzott: egy név – „Arizóna". Nem volt nehéz dolguk, mivel a kezdeti egyeztetések egy azonos nevű kávézóban zajlottak, így az első ötlet ez volt. Eleinte átvett dalokat játszottak, míg a tagok jobban összeszoktak. Tavaszra elkészült az első saját dal, a Kitárt szárnyakkal, A zenekar ezután még jobban belelendült a dalírásba, 2009 őszére el is készült az első demó lemez. Azóta folyamatosan készítik a saját dalokat és mára kialakult a sajátos, pop-rockhoz közeli stílusuk is.2010-ben több neves fesztiválon és klubesten vettek részt, egyre nagyobb és nagyobb sikereket érnek el.
2011-ben közös megegyezés alapján Hajas kivált a zenekarból, és helyére Szabó András „Bandy” került. A zenekar így új lendülettel, életerővel folytathatta munkáját. Számos koncerten vesznek részt. Júliusra elkészült első nagylemezük, mely a Gyúljanak a fények címet viseli. A zenekar a júliusi hónapot a Te vagy aki kell című dal klipforgatásával zárta.

General Info

Band Members
Gasparik Ferenc Fecó, Madari Gábor Gabesz,Gerő János Johnny, Szabó András Bandy, Bokros Krisztina Maja
Artist Name
Arizóna
Home Page
http://www.reverbnation.com/ArizonaZenekar
Active Since
01/09
Genres
Rock / Pop

Contact Info

Location
Dunaszerdahely, SK
Manager
Gasparik Ferenc Fecó