Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

Juanjo Gallego / Bio

Nascut a 1971 comença els seus estudis Musicals al si de la Societat Musical de la Llosa de Ranes. Després continuarà els seus estudis a Xàtiva, Carcaixent, Madrid i Alacant. Com a professors ha tingut a Aurelio Olivares, Jesús Melià i Àngel Beriain, siguent este últim el seu autèntic mentor al camp de l´especialitat d´oboè. Al llarg de la seua formació assisteix a clases magistrals de Clarinet baix, trompeta, acústica, electroacústica, interpretació de la música barroca, cello, violí, viola, armonía dodecafónica i música de cambra. També ha rebut clases de Manu Mellaerts, trompeta soliste de l´orquestra de l´òpera de Buxel·les, de Misha Milmal violonceliste dels virtuosos de Moscú, Youri Nashuskin, violiniste també dels virtuosos de Moscú i de Georgy Fedorenko, catedratic de música de cambra del conservatori Tchaikowsky de Moscú. Obté, al acabar els estudis, el premi extraordinari de música de cambra.
Com a oboíste ha sigut soliste de la Jove Orquestra de Castella-La Manxa, la Jove Orquestra Internacional, la Cameratta Martin Códax o l´orquesta Oviedo Joven. També ha sigut soliste de les orquestres dels conservatoris Mestre Vert de Carcaixent i Oscar Esplà d´Alacant. Ha format part de grups de cambra com el quintet Fidelio, Ars 66 i Trio Llopis. Ha realitzat recitals amb piano amb Adolfo Garcia Baraza. Al camp bandistic ha col·laborat en diferents societats musicals en la participació de fins a 20 certàmens nacionals i internacionals. Com a concertista ha col·laborat amb diferents formacions, destacant l´interpretació del Concert per a oboè i orquestra de Marcello Benedetto amb la Cameratta Saetabis. Ha sigut corn anglés soliste de la Llanera Philarmonic Orchestra. Ha col·laborat a diferents temporades amb l´Orquestra Nacional d´Espanya com a corn anglés soliste, sota la direcció de batutes com la dels mestres Odón Alonso, Youri Ahrnovich o Antoni Rós Marbà. Ha col·laborat amb els membres de la Deustche Oper Berlin i es membre de l´Almansa Festival Orchestra.
Al camp de la direcció comença ha asistir a cursos de direcció amb els Mestres Francesc Cabrelles i Joan Antoni Espinosa i en setembre de 2004 es nomenat director de la banda juvenil de la CIUM Genovense. Desde llavors ha participat en nombrosos festivals i intercanvis musicals. Finalment en setembre de 2007 es escollit per a fer-se´n càrrec de la direcció de l´escola de música i de la Banda Simfònica de la CIUM Genovense.
A l´actualitat compagina els estudis amb la pedagogía i l´interpretació. Es assistent de la secció de vent de la Jove Orquestra Internacional, professor dels Cursos Internacionals de Música i Art Martin Codax i professor d´escoles de música de diferents societats musicals. Assisteix als cursos de direcció de banda de l´escola de la Vall d´Albaida amb els professors Tomàs Gilabert, Ramón Garcia i Soler, Juanjo Silvestre i José Rafael Pascual-Vilaplana. També ha assistit a Masters- Class de prestigiosos directors com José Miguel Rodilla, Henrie Adams i ha assist a cursos amb el reconegut Jan Cober. Ha assistit al I Congrés Nacional de Directors cel·lebrat a Yecla i al II cel·lebrat a Alcoi en Octubre de 2009.
Recentment ha assistit a un curs de direcció d´orquestra, amb el prestigiós Jorma Panula, de qui la seua pedagogia és reconeguda a nivell mundial.

General Info

Artist Name
Juanjo Gallego
Profile Page
https://www.reverbnation.com/juanjogallego
Active Since
08/11
Genres
Classical

Contact Info

Location
Llosa de Ranes, ES