x

Another Dawn Comes / Press

“Jelenleg új lemezen dolgozunk, de csak annyit árulhatok el, hogy koncept album lesz, körülbelül 6-7 számmal. Az is előfordulhat, hogy több nóta is rögzítésre kerül, még nem tudjuk. Pár számot fogunk élőben is tolni a soron következő koncerteken, úgyhogy, akit érdekel, azt várjuk szeretettel! Durva számok lesznek, fogósak, okosak és gyorsak! Szerintem nagyon király lesz, alig várom már az új anyagot!”

“A megosztott bemutatkozások legnagyobb előnye abban mutatkozik meg, hogy nemcsak a megosztó zenekarok összetartozása lesz érzékeltetve, hanem adott esetben a rájuk kíváncsi publikum is hozzáférhet új impulzusokhoz. Jelen esetben pedig mindkét tényező érvényesül is, hiszen a két zenekart összeköti Spányik Péter gitáros személye és jelenléte, valamint a két banda hangzása is tartalmaz annyi különbséget, hogy érdemes legyen mindkét „oldalt” meghallgatni.”

“Igen. Jól látjátok. Virtuális beszélgetőtársam, Spányik Peti mindkét zenekarban illetékes, ezért a kettőt egy csapásra elv alapján alkalmunk nyílt mindkét formációról szót ejteni. Más apropója is van a budapesti bandák együtt említésének, hisz február 16-án hoztak ki egy 6 számos közös splitet, amire igazán nem lehet panasz!”