Bio: The Revenants will be on tour for the majority of July ’09 to promote their epic new full length album “Hand of Midnight”. Their sound is an amalgamation of horror punk and black metal with interweaving orchestral themes. The Revenants will be combining forces with Norwegian horror punk band He... See Full BioMore Info
Louisville Zombie Attack 2013! This year we will be celebrating our 9th year of attacking the streets of louisville with our zombie horde! Costume contest, music by Vice Tricks, The Revenants, All Dead, and many more. More details TBA...
All right, this thing has got a life of its own now!! So much of Louisville's music scene wants to help me fight cancer, that I had to build it bigger with WAY more bands! As of now, it is stretched over 5 venues that are filled with METAL/COUNTRY/FOLK/ACOUSTIC and HIP HOP. METAL is still the heartbeat of this show, but I appreciate all of the help from every musician!! This event, I promise, will make LOUISVILLE take notice! http://www.facebook.com/fireworks They hooked us up last year and I hear they are gonna bring more this year!! Cant wait!! If you'd like to know more about the Jimmy V Foundation, then follow this link!! http://www.jimmyv.org/ DONATE to them!! F**K CANCER (look for our event listed in the COMMUNITY EVENTS section) Here are a few bands that will be helping me fight cancer for the weekend.... ========================================== -- BOONDOCKS BAR & GRILL ON THE FARM --METAL on 3 STAGES!!!-- 3850 Beechgrove Rd. Shepherdsville, KY. [Take I-65 to exit 112 Clermont/Bardstown, go west until you reach a T-bone. Take a right (north) onto Preston (61). Take a left onto 1494, after the railroad tracks, take your second (quick) right (Pumpkin Rd.) and follow it for approx. 3 miles (watch out for sharp bends!!!) until you reach a T-bone. Take a right (north) and the Boondocks will be on your left about 300 ft ahead.] As with every year, there will be vendors, free recreational use of the lake and designated campground areas at the Boondocks. Hosted by: Allen Ashbaugh Friday, July 20th (Outside Stages) --------------------------------------- 08:35PM-09:05PM BLUE STAGE (30min) - LEFT IN DESPARE http://www.facebook.com/leftindespare 09:10PM-09:40PM PINK STAGE (30min) - KING'S DESCENT http://www.facebook.com/kingsdescent?ref=ts 09:45PM-10:15PM BLUE STAGE (30min) - OVERLOAD http://www.facebook.com/officialoverload 10:20PM-11:00PM PINK STAGE (40min) - THE NAME'S STROKER http://www.facebook.com/pages/The-names-STROKER/134564966577584 11:05PM-11:45PM BLUE STAGE (40min) - TWO PUMP CHUMP http://www.facebook.com/pages/Two-Pump-Chump/171814027123 11:45PM-11:55PM BLUE STAGE (10min) - Raffle Drawing, Allen MCs (your host with the most) 11:55PM-12:35AM PINK STAGE (40min) - KROSJOINT http://www.facebook.com/pages/KROSJOINT/262406680465943 12:35AM-12:50AM PINK STAGE (15min) - Raffle Drawing, Allen MCs (your host with the most) 12:50AM-01:30AM BLUE STAGE (40min) - UNRESERVED http://www.facebook.com/unreservedband 01:35AM-02:05AM PINK STAGE (30min) - BURY THE WICKED http://www.facebook.com/pages/Bury-The-Wicked/116683008348673 Saturday, July 21st (Inside Stage) --------------------------------------- 12:00PM-12:30PM GRAY STAGE (30min) - UNDER RED SKIES http://www.facebook.com/underredskies 12:50PM-01:20PM GRAY STAGE (30min) - DEMISE OF THE KING http://www.facebook.com/DemiseOfTheKing 01:40PM-02:10PM GRAY STAGE (30min) - JOHARI WINDOW http://www.facebook.com/johariwindowofficial 02:30PM-03:00PM GRAY STAGE (30min) - THORR-AXE http://www.facebook.com/pages/Thorr-Axe/147256155318154 03:20PM-03:50PM GRAY STAGE (30min) - SUCCUMB TO DEMISE http://www.facebook.com/pages/Succumb-to-Demise/192874224097590?ref=ts 04:10PM-04:40PM GRAY STAGE (30min) - THREADS OF SORROW https://www.facebook.com/pages/Threads-of-Sorrow/451421031541286 5:00PM-5:30PM GRAY STAGE (30min) DEBRIDEMENT http://www.facebook.com/pages/Debridement/329339447076074?ref=ts 05:50PM-06:20PM GRAY STAGE (30min) - SEVER THIS ILLUSION http://www.facebook.com/pages/SEVER-THIS-ILLUSION/101147504684 06:40PM-07:10PM GRAY STAGE (30min) - STRIPMIND 502 (no link to band page) 07:30PM-08:00PM GRAY STAGE (30min) - BURY THE WILLING http://www.facebook.com/BuryTheWilling?ref=ts Saturday, July 21st (Outside Stages) ------------------------------------------ 08:00PM-08:30PM PINK STAGE (30min) - GRANSHAW http://www.facebook.com/Granshawbrutality 08:35PM-09:05PM BLUE STAGE (30min) - GRAVEFLOWER http://www.facebook.com/pages/GRAVEFLOWER-KY/298611707974 09:10PM-09:40PM PINK STAGE (30min) - REVENANTS http://www.facebook.com/TheRevenants?ref=ts 09:45PM-10:25PM BLUE STAGE (40min) - (OHLM) http://www.facebook.com/pages/Ohlm/111181982287675 10:30PM-11:10PM PINK STAGE (40min) - DEVIL AND THE DARKNESS http://www.facebook.com/devilandthedarkness 11:10PM-11:20PM PINK STAGE (10min) - Raffle Drawing, Allen MCs (your host with the most) 11:20PM-12:00AM BLUE STAGE (40min) - SURVIVING THALIA http://www.facebook.com/SurvivingThalia 12:00AM-12:15AM BLUE STAGE (15min) - Raffle Drawing, Allen MCs (your host with the most) 12:15AM-12:55AM PINK STAGE (40min) - THE MIGHTY AUROCH http://www.facebook.com/pages/The-Mighty-Auroch/182974326689 01:00AM-01:30AM BLUE STAGE (30min) - BRANDED BY HATE http://www.facebook.com/pages/Branded-By-Hate/215226361888490 01:35AM-02:05AM PINK STAGE (30min) - I LEFT HER BODY IN THE WOODS http://www.facebook.com/pages/I-Left-Her-Body-In-The-Woods/174562509239168?notif_t=page_name_change
this show determines whether or not there will be more metal shows at Headliners or not, let's make sure this show has a huge turnout.
Be the first to ask The Revenants a question!
Song Plays 595 +1
Total Fans 1,638 +1
ReverbNation Fans 191
Facebook Likes 1,447 +1
Widget Impressions 11,527