x

JAMSTER [Seraphim] / Blog

LIVE στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ 1ου Δ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν. Ρ

Καλεσμένος στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ Θεσσαλονίκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 19:00 Κέντρο Διασκέδασης "ΑΠΟΛΛΩΝ" (δίπλα στο παλιό SPRIDER, περιοχή ΘΕΡΜΗ)

Είσοδος: 6€

LIVE στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (2/6/13)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 21:00 στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ (Official Music Video)

Το δώρο των γενεθλίων μου (17/5) στη HIP-HOP οικογένεια που μεγάλωσα και υπηρέτησα από το 1993, προσφέροντας τον εαυτό μου, τα χρήματά μου και κάθε ανάσα μου για να εκφραστώ μέσα από τη RAP, το GRAFFITI, το B-BOYING και το DJING. One Love και η συνέχεια στις οθόνες σας...

ΔΕΙΤΕ το OFFICIAL MUSIC VIDEO: http://youtu.be/cta7Sv4M_OA http://vimeo.com/65980247

the WORD | Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ 22:00

Η πιο διάσημη φράση της Hip-Hop κουλτούρας "the WORD" γίνεται "ο ΛΟΓΟΣ" στη ΝΕΑ εκπομπή του Fishbone-Radio. Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ 22:00, ο JAMSTER [Σεραφείμ] μοιράζεται 120' HOLY HIP HOP Μουσική που περιέχει "το ΛΟΓΟ" (Ιωάννης 1:14).

LISTEN | LIKE | ADD | APP

The most famous phrase of the Hip-Hop culture "the WORD" becomes "the WORD" to the NEW Fishbone-Radio Show. Every SUNDAY 22:00 EET, JAMSTER [Seraphim] shares 120' HOLY HIP HOP Music that contains "the WORD" (John 1:14).

ΝΕΑ (2013)

Αυτή η χρονιά αισιοδοξώ πως θα μας φέρει πιο κοντά. Υπάρχει προοπτική για δημιουργία (Δισκογραφία), επικοινωνία (Συναυλίες) και ψυχαγωγία (Ραδιόφωνο). Πρώτα ο Θεός, το Φεβρουάριο ξεκινάω ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (22:00-24:00) μια HOLY HIP HOP εκπομπή στο www.fishbone-radio.gr με πολλή Μουσική, Λόγο, Δώρα και φυσικά Επικοινωνία. Stay iTuned...

This year i am quite sure that will bring us closer. There are plans for Creation (Discography), contact (Concerts) & entertainment (Radio). God's willing, this February starts a HOLY HIP HOP Radio Show EVERY SUNDAY (22:00-24:00 EST) @ www.fishbone-radio.gr with lot of Music, Word, Gifts & contact. Stay iTuned...

Όταν (Official Music Video)

Φοβάσαι το θάνατο; Όταν υπάρχει φόβος ακολουθεί και απώλεια. Τι είναι όμως αυτό που τόσο φοβόμαστε να χάσουμε; Και άραγε υπάρχει κάτι για να κερδίσουμε όσο ζούμε, που να μη φθείρεται στο χώμα; "Εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή" (Ιωάννης 14:6) Ο νεαρός JAMSTER [Σεραφείμ] τόλμησε να προκαλέσει το φόβο του και βρήκε την Οδό αυτή που οδηγεί στην Αλήθεια και είναι η Ζωή. Μόνο που δε χρεώνει τη νίκη αυτή μόνο στον εαυτό του αλλά και σ' ένα φίλο του, γνωστό σε όλους. Τον Ιησού Χριστό. Ο Σεραφείμ δίνει την προσωπική του μαρτυρία μέσα από μια μοντέρνα φόρμα, τη μουσική, προσθέτοντας το όνομα Αυτού που τον βοήθησε και κάνοντάς τη Hip-Hop που αγάπησε από μικρό παιδί σε Holy Hip Hop. Το νέο βίντεο κλιπ του έχει τίτλο "Όταν". Η σκηνοθεσία ανήκει στο Θάνο Μιζούρηενώ η συνολική δουλειά είναι καρπός της ArtVisual (Cinematic Productions) και η παραγωγή τού ίδιου του Σεραφείμ. Το τραγούδι "Όταν" κυκλοφορεί στο CD "Δόξα Σοι" που κυκλοφορεί από τη Logos Music στα Δισκοπωλεία και μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά (www.lotus.gr) και τηλεφωνικά (2310 260776, Δισκοπωλείο "ΛΩΤΟΣ") μόνο με 6.90 ευρώ. Επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε από το iTunes. Όταν (Official Music Video): http://vimeo.com/52005672 (VIMEO) http://youtu.be/ytvRf17pnFU (YOUTUBE)

Όταν (Official Music Video)

ΔΕΙΤΕ το VIDEO: http://vimeo.com/52005672 | http://youtu.be/ytvRf17pnFU

JAMSTER @ FocusWebTV.gr

Φιλική Συμμετοχή στην εκπομπή "Πρωταθλητής Ζωής" της ΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ στο www.FocusWebTv.gr

http://www.focuswebtv.gr/ondemand.aspx?1KAqFex04bxqY%2bQ2w2%2bklVNetxcDU4KimHcROcXiP05xOa3g%2bzqT40LIcXWJZnxv

Η συζήτηση ξεκινάει στο 3:16 (Αύγουστος, 2012)

Συνέντευξη στο FourElements.gr (2007)

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Από Τότε (1997) έως Τότε (2007)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://bit.ly/HbA8ad

Ανθρωπίνη Προστασία (New Digital Single)

Δύο γνωστά ονόματα στη Hip-Hop κοινότητα, που έχουν κερδίσει σεβασμό χωρίς "επιτυχίες" αλλά μάλλον "αποτυχίες" με τα νούμερα των πωλήσεων και των χτυπημάτων στο YouTube, ο JOHN WU [Mastermind] από την Κύπρο και ο JAMSTER [Σεραφείμ] από τη Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται ακόμη μια φορά και μάς παρουσιάζουν ένα νέο κομμάτι για ένα ξεχωριστό Πρόσωπο που ελάχιστα και ελάχιστοι γνωρίζουμε. Τη Μητέρα του Ιησού Χριστού. Για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι η Υπεραγία Θεοτόκος. Η Μαριάμ. Αυτή που ένωσε τη Γη με τον Ουρανό. Αυτή που ακόμη και στο Ισλάμ έχει ιδιαίτερο σεβασμό και το Κοράνι την αναφέρει πολλές φορές ως ένα παράδειγμα Ανθρώπου προς μίμηση.

Με ήχους από την Ανατολή, JAZZ πινελιές και HIP-HOP beats εναρμονισμένα με Βυζαντινή μουσική και την υπέροχη φωνή του ιεροψάλτη Βασίλη Χατζηνικολάου, συνεργάτη του π. Ανδρέα Κονάνου και της ραδιοφωνικής εκπομπής "Αθέατα Περάσματα" στην Πειραϊκή Εκκλησία (http://www.pe912fm.com) είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα θα μιλήσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων, που δεν παύουν να αναζητούν την "Ανθρωπίνη Προστασία" πριν βρουν τη Θεϊκή παρηγοριά στο Σωτήρα Ιησού, το Χριστό.

DOWNLOAD: www.reverbnation.com/JAMSTERSeraphim

Feedback