x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

DRM

DRM

Hip Hop / Hip Hop / Hip Hop Oslo, NO  NO
Proppaganda
Proppaganda
Æresrunden
Æresrunden
Drap
Drap
Oppi Her
Oppi Her
Gåkke Kåmmers
Gåkke Kåmmers

Discography

 • Drm booklet original01
  ÆØÅ Released on Mar 4, 2011

Videos

DRM Klikk - Proppaganda

Shows

 • 2014

  Feb 27

  Oslo, OSLO, NO | 8:00pm

  Music by: DJ Brown13 [New Jersey] http://TurntableIzmShow.com/ & special guest DJ Mr. Jamie Simmonds!!! [UK] "NAME THAT SAMPLE" HIP-HOP GAME SHOW! DJ Brown 13 plays original samples, and contestants must write down the rap artist and title of the song. Performances by: Dama Nilz [Brooklyn] Ayy Pii [New Jersey] Cezinando & Phats Tha Physician [Oslo] Ormstunge aka Jørgen Eskerud (DRM KLK) [Drammen] Hosted by: ZEPS http://BoomBapAcrossTheMap.com/ MC Cipher and special guests from SPKRBOX Festival will be in the building... FREE ALL NIGHT!!!! http://spkrbox.no/#

 • 2014

  Feb 22

  Oslo, NO | 2:00am

  ORMSTUNGE VS. NILS M/SKILS #SkeezTV

 • 2014

  Feb 15

  Drammen, NO | 8:00pm

  To av landets råeste rapgrupper forener krefter! Med sjangertro utgivelser og bejublede konserter har DRM Klikk for lengst markert seg utenfor Drammen. Ormstunge, Ole O og Phreske Phred har blant annet jobbet med produsentene Tommy Tee, Jester og Adonis, og levert en av de sterkeste rapskivene i 2013, «Ord». Dette er hip-hop sånn det skal være, med harde beats og flows i sentrum. Rein maggi! Gutta er også aktive som dommere og deltakere i battle-rap serien Skeez TV på VGTV, hvor Ormstunge har blitt en favoritt. Trioen har utviklet et tight og energisk sett, og ser nå frem til å vende hjem for å snik-ektifisere Union Scene! Enhver som har sett Equicez live etter «comebacket» i fjor, kan bekrefte at gutta leverer 100%, med et av de mest energiske showene i norsk hip-hop. Selv om EQ spiller med et klassisk hip-hop oppsett, med DJ og to rappere, appellerer de likevel til mye mennesker utenfor hiphop-miljøet. Skatere, punkere hip-hop folk og metalfans er alle like vanlige på en Equicez-konsert. Bandet slapp «Stage Of Extinction» i sommer, nesten nøyaktig ti år etter de slapp den legendariske «State of Emergency – Generation Equiz».

 • 2014

  Feb 6

  Oslo, NO | 8:00pm

  To av landets råeste rapgrupper forener nå krefter! Med sjangertro utgivelser og bejublede konserter har DRM Klikk for lengst markert seg utenfor Drammen. Ormstunge, Ole O og Phreske Phred har blant annet jobbet med produsentene Tommy Tee, Jester og Adonis, og levert en av de sterkeste rapskivene i 2013, Ord. Dette er hip-hop sånn det skal være, med harde beats og flows i sentrum. Rein maggi, rein ruttine. Trioen har utviklet et tight og energisk sett, og ser nå frem til å snik-ektifisere John Dee! Deres seneste album Ord (MRD Musikk) ble tatt godt i mot av nye og gamle fans og er tilgjengelig i iTunes, Spotify, WiMP og Musicnodes. DRM Klikk ble dannet i 2008 og gruppa lanserte sitt debutalbum ÆØÅ i 2011 (MTG Music). Gutta er også aktive som dommere og deltakere i battle-rap serien Skeez TV på VGTV, hvor Ormstunge har blitt en favoritt. De negative kidsa i Equicez som sverga på at de skulle være barnslige mennesker så lenge de levde er tilbake. Og jada, også de vokste opp til slutt, men så mye mer positive har de ikke blitt. Dette er ikke glad-rap. Det er danse-med-djevelen. Det er darkness. Stagediving ut i moshpits. Det er tilbake til før i tida. Da rap fortsatt var hardcore .Equicez slapp Stage Of Extinction i Mai 2013, nesten nøyaktig ti år etter de slapp den legendariske State of Emergency – Generation Equiz på Pass It Records. Med oppfølgeren viste Equicez at de ikke har tenkt å gå noe stillere i dørene denne gangen enn de gjorde for ti år siden. Etter et soloalbum hver, er både Axel og Zobon mer sultne enn noensinne. Enhver som har sett Equicez live etter ”comebacket” i fjor, kan bekrefte at gutta leverer 100%, med et av de mest energiske showene i norsk hip-hop. Selv om EQ spiller med et klassisk ”hip-hop oppsett”, med DJ, og to rappere appellerer de likevel til mye mennesker utenfor hip hop miljøet. Skatere, punkere hip-hop folk & metal fans er alle like vanlige på en Equicez konsert. Så nå rydder vi bort bløtkaka og partyhattene fra barneselskapet. Skrur opp volumet. Plukker fram litt godt gammeldags samfunnshat, en dæsj støy og to porsjoner bråk. For nå smeller det. Stage Of Extinction * Force Majeur finner du i iTunes, Spotify, WiMP og på CD og vinyl hos Platekompaniet. Torsdag 6. februar blir med andre ord en kveld for alle musikkelskere som liker det brutalt og ærlig!

 • 2013

  Jun 1

  Oslo, NO | 1:30pm

  Musikkfest Oslo kjører også i år Morradi-scenen på Kontraskjæret. Vi spiller kl 21:00! Se musikkfest.no for fullt program.

Photos

 • Cover ÆØÅ
 • Rein Maggi
 • Proppaganda

About

Label: None

Bio: DRM KLIKK er en kompromissløs norskspråklig rapgruppe bestående av Ormstunge, Phreske Phred og Ole O. Hver av de tre artistene har vært viktige bidragsytere til hiphop-miljøet i Drammensregionen, og regnes som veteraner blant kjennere etter 15 år i gamet.

Gruppa ble dannet i 2008, og debutalbume...See Full Bio

Icon_facebook Icon_facebook 1357207189_mg_1495

Status

ÆØÅ - ute 28 februar

Recent Blogs

Free Mobile App

Android
Android

Download the free Mobile App today.

Stats

 • Song Plays 1,027
 • Video Plays 203
 • Total Fans 2,113
 • ReverbNation Fans 40
 • Facebook Likes 1,657
 • YouTube Subscribers 393
 • Widget Impressions 15,501