x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Black Joker / Press

“Nakon njh su izašli piroćanci Black Joker, bend sa najvećim iskustvom od svih ovovečernjih aktera. A visoke pozicije osvojene na gitarijadama u Zaječaru i Banjaluci sigurno su “titule” za respekt. Promenili su svoj pristup koji je manje “doomy” a više konkretan, ali originalnost je i dalje njihov važan adut. Po odluci žirija, čije prisustvo je popunio naš etablirani promoter i menadžer Dragan Novičić, Black Joker su proglašeni pobednicima.”

“Nakon aktivne i uspešne 2012. godine i mnogobrojnih nastupa, pirotski sastav Black joker kreće na „We ride“ turneju po Srbiji i regionu.”

“Treću godinu zaredom jedan pirotski bend nastupiće na takmičarskom festivalu Jelen Demo fest u Banja Luci. Pole Kurira i Big buga, na jednom od najjačih regionalnih festivala Pirot će predstavljati Black Joker.”

“Svirku su zatvorili momci iz benda Black joker, kombinacijom autorskih pesama i obrada poput „Born to be wild“ kojom su završili nastup i izazvali sjajnu reakciju publike. Nakon 70-ak minuta svetla su se upalila, pivo je nestalo i ljudi su se razišli oko ponoći.”

“Black Joker je jedan od pirotskih rokenrol bendova koje vredi upoznati i slušati. Razgovarali smo sa bendom i dobili vrlo zanimljive odgovore, a povod je iskazana želja naših čitaoca da bolje upoznaju ove mlade „južnjake“. Tokom utakmice njihovog voljenog kluba, Džokeri su se skupili i zajednički dali odgovore na naša pitanja.”

“Do they look like they're joking?”

“Zvuk koji ovi momci kreiraju može se okarakterisati kao hard rock sa primesama southerna i metala.”

“Njihov zastitni znak, po kome su prepoznatljivi jesu njihovi live nastupi...”

“Novi singl benda Black Joker.”

“Očekujući još pesama koje će mi zaokupiti pažnju poput "Black Joker"-a, preporučujem da pesmu poslušate u roku od odmah.”