x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Förr / Bio

Det är fredag och du är trött efter en veckas slit i saltgruvan. Allt du gör är att längta efter några sexpack folköl och lite trevlig musik. Du sätter på dig dina jeans och drar på dig en T-shirt, ringer medlemmarna i Förr och undrar hur landet ligger.
- Kom hit, vi sitter och lyssnar på vinyler med Jimi Hendrix, Black Sabbath, Fu Manchu, Sex Pistols, November, Sam Gopal, AC/DC, Faces, Kyuss och annat gôttigt...
Tja, valet kan ju inte vara så svårt om var du kommer hamna denna afton.

Förr öppnade sina grusfyllda ögon vintern 2012 i ett kallt Uddevalla. Redan på våren släpptes kassetten "... är det bättre nu?" i egen regi, inspelad live och mixad i en klassiskt portastudio. På ett år har evolutionen satt sina spår och det är nu dags för debutvinylen "Förrsta". Albumet är fullt av vinkningar till dom nämnda banden utan att på något sätt vara plagiat. Rogers gedigna trumspel, Kents lekfulla basspel, Peters gitarriffande och Malins hårdljuva stämma får det att låta fräscht på samma gång som det osar av den tid då rocken var som bäst.
Förrs låtuppbyggnader följer inga givna ramar eller konventioner, texterna är fyllda av sanningar och poetisk lekfullhet utan att för delens skull vare sig innehålla pekpinnar eller plattityder.
Förr går fram på rockgatan, tar in på en sidogata av psykadelic, går upp för kaostrapporna, knackar på proggdörren, sätter sig i punksoffan, tänder en hårdrockscigg och öppnar en bluesöl. Men dom lyckas likväl alltid behålla den röda tråd som gör "Förrsta" till ett musikaliskt äventyr.

Om du vill beställa skivor, boka eller kontakta oss för annan anledning gör du detta lättast via dessa möjligheter.
forrmusik@hotmail.com
http://www.facebook.com/Forrmusik
0704-194735

General Info

Artist Name
Förr
Home Page
http://www.reverbnation.com/förr
Genres
Rock

Contact Info

Location
Uddevalla, SE
Feedback