x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Giulia / Bio

Giulia Anghelescu (n. 7 noiembrie 1984 la Galați) este o cântăreață română. A făcut parte din trupa Candy. Din 2009 este solista formației DJ Project.

Giulia a pășit prima oară pe scenă la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop. În acea vreme, prezentator era regretatul Ioan Luchian Mihalea. Tot în 1995, Giulia și-a lansat prima casetă cu melodii compuse de Adrian Ordean și Mihai Ochiu. În '96, a făcut parte dintr-un trio feminin, iar în 1998, când clubul Giulia și-a închis porțile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicată adolescenților.

În același an, au urmat alte succese: a câștigat preselecția pentru Școala Vedetelor și și-a înființat un alt trio, din care făcea parte Monica Andrei, viitoare componentă a trupei Candy și Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din păcate, formula nu a fost menită să reziste, foarte curând, fetele s-au despărțit. În martie, 2000, Giulia s-a gândit să-și viziteze un prieten din copilărie: Laurențiu Duță. Inițial, Giulia își dorea un material solo, dar Laurențiu i-a propus altceva: un nou trio, așa a ajuns Giulia la Candy. Începând din anul 2002, Giulia se mută în București și absolvă Colegiul "Gheorghe Lazăr". Ulterior, s-a înscris la cursurile Facultății de Sociologie - Psihologie din cadrul Universității "Spiru Haret".

În anul 2004 Giulia renunță la trupa Candy optând pentru o carieră solo. Imediat lansează și primul album solo intitulat "Giulia", de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004.

În octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea "Cool-Mea Distracției", la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii "Kiss Adventure" de la Prima TV. Giulia, alături de Andu Câmpu, a prezentat emisunea "Kiss my way", de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat în vara lui 2006 si s-a numit "Fluturi". Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa "Prima Noapte", dar și cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa "Rain".A lansat in vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat "Primul pas". A participat la showul tv "Dansez pentru tine" unde s-a clasat pe primul loc.

General Info

Band Members
Giulia
Artist Name
Giulia
Home Page
http://www.reverbnation.com/GiuliaOfficial
Genres
Dance / Pop

Contact Info

Location
Bucharest, RO

Similar Artists

  • Alexandra Stan
  • DJ Project
  • Inna
  • Calvin Harris
  • Rihanna
Feedback