Logged In As Admin: {{reverbUser.name}}, Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.data.type}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

Ari Wahlberg / Bio

"Laulu-lahja-palvelu" kirjoitan sävellyksiä ja sanoituksia lahjaksi
Ari Wahlberg laulu-lahja-palvelu ”Niin se laulu syntyy” (Official info)
YouTube - http://youtu.be/98OBdz8Rf8Y
Ari Wahlberg - Niin se laulu syntyy (Official ”laulu-lahja-palvelun” tunnuslaulu)
YouTube - http://youtu.be/pqrUG5uUy44
www.ariwahlberg.com

"Timanttikauppaan" (Säv. ja San. Ari Wahlberg)
julkaistu Kouvolan Dekkaripäivien runo-ja laulukilpailun parhaat 2013,
"Metsässä makaa kuollut mies" -kirjassa, toimittanut Ritva Sorvali.
YouTube - http://youtu.be/ERZPbwM4KW8

Ari Wahlberg CDt Grande Records Shop
http://granderecords.mycashflow.fi/

Discografia - Albumit
2015 Ari Wahlberg – Haloot skuugesta
2014 Ari Wahlberg – Musta tuntuu
2014 Ari Wahlberg – Elefantti Elvin ja kuutamopäärynät
2013 Ari Wahlberg – Ihmemaan Palatsissa
2012 Ari Wahlberg – Very Original Joulu Show
2012 Ari Wahlberg & Best of Presents – EP Collection
2012 Ari Wahlberg – Kuume
2011 Ari Wahlbeg Xmas Album – Joulun taikoo
2008 Ari Wahlberg & Best of Presents – Mä oon sun Elvis
1997 Ari Wahlberg – Tässä maailmassa
1992 Wallberry - Laululintunen

General Info

Band Members
Ari Wahlberg (Vocals/Guitar/Ukulele/Harp)
Artist Name
Ari Wahlberg
Home Page
http://www.reverbnation.com/ariwahlberg
Active Since
01/01
Genres
Singer Songwriter / Pop / Folk / Rock

Contact Info

Location
Kyrkslätt, FI
Manager
Grande C.

Similar Artists

  • ...perfect me, mostly more Acoustic than Electric
  • Unique