Logged In As Admin: {{reverbUser.name}} ({{reverbUser.id_unique()}}), Acting As: {{reverbPageObject.data.name}} ({{reverbPageObject.id_unique}})
 
x

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your ReverbNation experience.

The DeVilles / Bio

Een hitsige mix van seventies rock en rauwe blues, aangedikt met een flinke streep roots. Altijd rechtdoor en zo strak als een hangbuikzwijn in een joggingpak. THE DEVILLES bouwt als energiek trio al enkele jaren aan een mooi parcours, dat ondertussen doorspekt is van succesvolle rockrally’s, verpletterende live-shows en het constant timmeren aan nieuw songmateriaal.

In 2011 wonnen ze de finale van Rockvonk en sindsdien stonden ze op heel wat belangrijke podia waaronder Blues Peer, Maanrock, Marktrock, Trix, Het Depot, Ancienne Belgique, Nijdrop, 4AD, ...

Een eerste full-album kwam er in 2013 [PIAS] en werd opgenomen onder het goedziend oog van Monsieur Paul aka Lange Polle (Triggerfinger). Resultaat is een opwindende plaat vol knallers, die één voor één de live-energie van de band bevatten.

Nog voor de zomer duikt de band opnieuw de studio in voor de opnames van een tweede full album. Ditmaal met Cedric Maes (The Sore Losers) achter de knoppen. Het demomateriaal klinkt alvast veelbelovend.

General Info

Band Members
Daan De Vries-guitar/vocals, Evert De Vries-drums/backings, Lexy Laeremans-bass
Artist Name
The DeVilles
Home Page
http://www.reverbnation.com/thedevillesrock
Active Since
10/08
Genres
Rock / Rocknroll / bluesrock

Contact Info

Location
Keerbergen, BE
Manager
Hannelore Verstappen